• Lorem ipsum

Top 10 ligbedden voor bij uw zwembad

26 Sep 2023
door Engel

Top 10 ligbedden voor bij uw zwembad

Bij Garden Interiors vindt u een ruime collectie ligbedden voor bij uw zwembad. De merken die wij verkopen staan voor topkwaliteit, functionaliteit en trendy design. Maar hoe maakt u de juiste keuze?

Bij de aanschaf van een ligbed kunt u verschillende opties en eigenschappen overwegen. Kiest u bijvoorbeeld voor een eenpersoons of tweepersoons ligbed? En voor een luxe ligbed of een budget variant? Ook kunt u kiezen uit verschillende materialen, met elk zijn voor- en nadelen.

In dit artikel noemen wij de top 10 ligbedden voor aan uw zwembad. De ligbedden staan op willekeurige volgorde.

Zwembad ligbed

1. Ligbed Zwembad: Slim van Siesta

Elegantie ten top. Dat kenmerkt ligbed Slim van het merk Siesta. Door de glooiende vorm en het moderne design is dit ligbed een ware eyecatcher aan uw zwembad. Ligbed Slim is verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart, wit, taupe en donkergrijs.

U kunt ligbed Slim gemakkelijk verplaatsen dankzij de wieltjes onder de poten. Het ontwerp is volledig vervaardigd uit polypropyleen. Polypropyleen is super sterk, UV-bestendig en onderhoudsvrij. 

Nog twee andere fijne voordelen van ligbed Slim: de rugleuning heeft vijf verschillende standen en de poten zijn voorzien van anti-slip rubbers.

Bestel ligbed Slim in onze webshop.

2. Ligbed Zwembad: Solana van Taste by 4SO

Solana is een klassiek ligbed en zeer geschikt voor aan uw zwembad. Dit verrijdbare ligbed ligt bijzonder comfortabel dankzij de inklapbare armleuningen, het textileen ligvlak en de verschillende ligstanden. 

Het frame is gemaakt van aluminium. Dit materiaal is onderhoudsvrij, all weather proof en gaat jarenlang mee. Wist u dat 4SO maar liefst 5 jaar garantie geeft op ligbed Solana?

Bestel ligbed Solana in onze webshop.

 

3. Ligbed Zwembad: Pacific van Siesta Exclusive

Ligbed Pacific is een populair product in onze webshop. Hij is in maar liefst 8 kleuren verkrijgbaar. Welke kleur past het beste bij uw tuin? 

Pacific heeft een rugleuning met vijf standen, antisliprubbers onder de poten en verborgen wielen. Bovendien is Ligbed Pacific stapelbaar! 

De combinatie van kunststof (polypropyleen) en textileen maakt ligbed Pacific bijzonder sterk. U krijgt dan ook 2 jaar garantie op dit product. 

Bestel ligbed Pacific in onze webshop.

Libed zwembad siesta

4. Ligbed Zwembad: Tropic van Siesta

Ligbed Tropic heeft alles wat u van een ligbed wenst. Tropic is sterk, elegant, comfortabel én absoluut een lust voor het oog. 

Met vijf ligstanden vindt u altijd de perfecte lighouding en dankzij de hoogwaardige kunststof (gecombineerd met textileen) is dit een bijzonder sterk product. U hoeft niet bang te zijn dat  textileen zal scheuren of vervormen. Voor dit ligbed is namelijk het beste textileen ter wereld gebruikt! Textileen droogt trouwens ook snel. Wel zo handig na een zomerse regenbui! 

Bekijk ligbed Tropic in onze webshop.

5. Ligbed Zwembad: Mojito van Lesli Living

Dit lichte, stijlvolle ligbed is gemaakt van aluminium met textileen. Hij is gemakkelijk te verplaatsen en heeft meerdere ligstanden. Comfort met een ligbed aan het zwembad gegarandeerd!

Dit ligbed verkleurt niet of nauwelijks en wordt niet aangetast door schimmels. Textileen droogt snel, waardoor u na een regenbui snel weer kunt gaan liggen. 

Bekijk ligbed Mojito in onze webshop.

6. Ligbed Zwembad: Alfa van Nardi

Ligbed Alfa is stapelbaar en daardoor gemakkelijk op te bergen. Dat scheelt een hoop ruimte! Hij heeft een frisse, zomerse uitstraling door de combinatie van wit en taupe. U krijgt spontaan een vakantiegevoel met dit zwembad ligbed!

Deze Alfa sunlounger van Nardi weegt 14 kilo en kan een maximaal gewicht van 150 kilo dragen. Dit ligbed gaat echt jaren mee en vraagt nauwelijks onderhoud. Af en toe een vochtige doek, dat is alles wat hij nodig heeft.

Bekijk ligbed Alfa in onze webshop.

Luxe ligbed zwembad stapelbaar

7. Ligbed Zwembad: Valencia van Lesli Living

Door het heerlijke zachte kussen zit Ligbed Valencia bijzonder comfortabel. Ziet u uzelf al zitten aan de rand van uw zwembad? Bijvoorbeeld met een goed boek of een zomers drankje? 

Ligbed Valencia is gemaakt van wicker (gevlochten kunststof) en heeft daardoor een heel andere look dan de kunststof en aluminium ligbedden in ons assortiment. Het is verstandig om deze ligbedden in de winter af te dekken of binnen te zetten. 

Bekijk ligbed Valencia in onze webshop.

8. Ligbed Zwembad: Rhodos van Exotan 

Ligbed Rhodos van Exotan is luxe ten top en zal niet misstaan aan een strak, modern zwembad. Wat een ontwerp! De buitenstof is van Nanotex en de vulling is gemaakt van ‘fast dry foam’. Dit materiaal is water doorlatend en zal nooit schimmelen. Laat ligbed Rhodos dus gerust het hele jaar door buiten staan!

Op Ligbed Rhodos krijgt u niet voor niets 5 jaar garantie. Van dit product heeft u ongetwijfeld jarenlang plezier!

Bekijk ligbed Rhodos in onze webshop.

9.Ligbed Zwembad: Fiji van Siesta 

Ligbed Fiji oogt sterk en robuust. En dat is hij ook! Bovendien is Fiji een echte blikvanger aan het zwembad én biedt hij veel comfort. Hij is stapelbaar, verrijdbaar en heeft 5 ligstanden.

Ligbed Fiji wordt exclusief kussens geleverd. Indien gewenst kunt u deze bijbestellen voor nóg meer comfort aankomende zomer. Laat de zon maar komen!

Bekijk ligbed Fiji in onze webshop 

Ligbed Zwembad verschillende ligstanden

10. Ligbed Zwembad: Bamboe van Exotan 

Wilt u een Ibiza stijl of tropische sfeer creëren in uw tuin? Dan is dit ligbed van Exotan het helemaal voor u! Dit ligbed van bamboe straalt volop warmte en comfort uit. Bamboe staat bekend om zijn sterkte én is een milieuvriendelijke keuze. U krijgt 2 jaar garantie op dit ligbed. 

Bekijk ligbed bamboe in onze webshop

Ook verkrijgbaar: luxe tweepersoons ligbedden voor aan uw zwembad

Heeft u liever iets meer ruimte, of wilt u graag een ligbed delen met iemand anders? Kijkt u dan eens naar de tweepersoons ligbedden in onze webshop zoals Zonne Eiland van Lesli Living, ligbed Bondi van Garden Interiors, ligbank Bamboo van Exotan of Sunlounger Bora Bora van Garden Interiors. Ideaal als je samen wilt relaxen onder de stralende zon!

Heeft u nog vragen over onze ligbedden?

Ons klantenservice team staat u graag te woord. Ga naar de pagina ‘contact’ voor onze contactmogelijkheden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »