• Lorem ipsum

2.5-zitsbanken

Ons assortiment biedt een grote keuze in diverse soorten 2,5-zitsbanken. Een zitbank wordt vaak gecombineerd met een fauteuil, loveseat of voetenbank.

Toon:
Geen producten gevonden...
2.5-zitsbanken

2.5-ZITSBANK

Je wil ruim zitcomfort, maar geen grote 3-zitsbank? De 2,5 zitsbank is de ideale tussenmaat! Ons ruime assortiment 2,5-zitsbanken geeft je heel veel mogelijkheden in jouw zoektocht naar de ideale bank.

Ons assortiment biedt een grote keuze in diverse soorten 2,5-zitsbanken. Een zitbank wordt vaak gecombineerd met een fauteuil, loveseat of voetenbank. Er zijn diverse opties mogelijk om je eigen bank samen te stellen die het beste bij jouw persoonlijke woonsituatie past. Wil je graag een stevige zit of juist een zachtere zit om lekker in te loungen? Of een 2,5-zitsbanken met een verstelbare zitdiepte, rug, hoofdsteun of arm? Bevalt het model en zit deze comfortabel? We kijken we graag samen met jou naar de diverse mogelijkheden die de verschillende 2,5-zitsbanken je kunnen bieden.

LEDEREN 2,5 ZITSBANK

Wij hebben ook compacte lederen 2,5 zitsbanken. Een lederen bankstel straalt luxe en comfort uit, met een lederen 2,5 zitsbank kies je voor kwaliteit. Voordelen van een lederen bank zijn duurzaam, makkelijk in onderhoud en geschikt voor mensen met astma.