• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hangstoelen (5)

Merken
Kleur
Vorm
Materiaal
Bent u op zoek naar een sfeervolle goede kwaliteit hangstoel voor buiten? Hier vindt u de mooiste hangstoelen van hoge kwaliteit en altijd voor de laagste prijs!  Met een hangstoel van Garden Interiors haalt u een echte eyecatcher naar uw tuin of balkon.
Hangstoel - Close - Sandy - Lesli Living
€499,00 €399,00
Hangstoel - Sturdy - Zwart - Lesli Living
€315,00 €279,00
Hangstoel - Amazonas - Lesli Living
€349,00
Hangstoel - Rope - Grijs - Lesli Living
€399,00 €327,00
Hangstoel - Relax - Sandy - Lesli Living
€299,00
Toon 1 - 5 van 5

Hangstoelen

De mooiste hangstoelen voor buiten

Bent u op zoek naar een sfeervolle goede kwaliteit hangstoel voor buiten? Hier vindt u de mooiste hangstoelen van hoge kwaliteit en altijd voor de laagste prijs!  Met een hangstoel van Garden Interiors haalt u een echte eyecatcher naar uw tuin of balkon. Lees verder en ontdek waarom iedereen een hangstoel voor buiten nodig zou kunnen hebben:) 

Een hangstoel met standaard of liever de hangstoel ophangen?

Wij bieden diverse hangstoelen aan voor buiten en binnen. Een van de varianten is de hangstoel met standaard. Alle standaarden zijn gemaakt van gecoat metaal. Hierdoor staan ze extra stevig op de grond. Wilt u liever de hangstoel ophangen? Kies dan voor een variant zonder standaard. U ontvangt dan alleen de basket met daaraan een stevige ketting zodat de stoel eenvoudig op te hangen is. Hiermee is het mogelijk de hoogte van de hangstoel te verstellen.

Trend van het moment: de ei hangstoel

Dé trend op het gebied van hangstoelen is nu de hangstoel met het eivorm. Dit zijn rond- of ovaalvormige stoelen met een standaard. Wij hebben ook een tweepersoonsvariant.  Kies uw favoriet in het aanbod hierboven!

Ontdek onze prachtige wicker hangstoelen

U vindt bij ons hangstoelen voor buiten van zeer goede kwaliteit. Bijna al onze hangstoelen zijn opgebouwd uit een aluminium frame en een sterk vlechtdraad. Alle wicker hangstoelen zijn met de hand gevlochten. Houdt u van een hangstoel met een open karakter of heeft u liever een compact design? Er zit er vast een bij naar uw smaak.

Uitgelicht: onderhoud van uw wicker tuinmeubelen

Wicker is bij uitstek een geschikt materiaal voor gebruik buiten. Hoe maakt u uw hangstoel schoon? Maak de hangstoel nat met bijvoorbeeld een tuinslang. Maak een sopje van lauwwarm water en groene zeep. Met dit sopje borstelt u de stoel schoon. Wij raden u wel aan een zachte borstel te gebruiken, hiermee voorkomt u krassen.

Een goedkope hangstoel vindt u bij Garden Interiors

Garden Interiors heeft de laagste prijsgarantie. Dankzij de grote aantallen waarin wij onze tuinmeubelen inkopen, kunnen wij u de laagste prijs aanbieden. Daarnaast leveren wij onze hangstoelen altijd inclusief loungekussens. Dit maakt het comfort in uw hangstoel nóg aangenamer.

Lees meer