• Lorem ipsum

Tuintafels van Garden Interiors

Garden Interiors heeft meer dan 250 tuintafels in het assortiment . Wij hebben tuintafels in alle vormen en formaten, zowel: ronde tuintafels, uitschuifbare tuintafels, aluminium tuintafels, kunststof tuintafels tot aan kleine bijzettafeltjes voor buiten.

Tuintafels van Garden Interiors

Het assortiment tuintafels bij Garden Interiors is zeer groot, zo heeft u keuze uit meer dan 250 tuintafels. Wij hebben tuintafels in vele vormen en maten: grote tuintafels, uitschuifbare tuintafels, aluminium tuintafels, kunststof tuintafels, teakhouten tuintafels, bartafels voor buiten tot aan kleine bijzettafeltjes voor buiten. Wat uw smaak of stijl ook is, Garden Interiors heeft voor u altijd een mooie tuintafel in het assortiment.

Bekijk de Tuintafels in onze Showroom

Heeft u uw tuintafel gevonden, dan kunt u deze gemakkelijk en snel in onze webshop bestellen. Indien op voorraad, zult u uw tuintafel binnen 2 werkdagen thuis ontvangen. Bent u er nog niet helemaal over uit, u bent ook van harte welkom in één van onze showrooms. Wilt u een specifieke tuintafel bekijken? Kijk dan op de product pagina of het aangeven staat of deze aanwezig is in een van onze showrooms.

Uitgelicht: Tuinstoelen

One-shop stop, kijk niet verder en bestel ook uw tuinstoelen bij Garden Interiors en maak uw tuinset compleet. Zo bent u in één keer klaar met uw volledige aankoop. Wij hebben dan ook een uitgebreid assortiment tuinstoelen van de beste kwaliteit, zo heeft Garden Interiors tuinstoelen in verschillende soorten, maten, kleuren en merken.

Ronde Tuintafels

Koopt u een van onze mooie Tuintafels in het Rond? Dan bent u gegarandeerd van een gezellige sfeer in de tuin. De ronde vorm bepaald dan ook de sfeer, bij ronde houten tuintafels zit niemand aan het hoofd, iedereen heeft gemakkelijk contact met elkaar aan tafel. Ideaal om in de tuin te dineren of een drankje te doen. Zet de stoelen rondom de Tuintafel Rond en probeer het ronde karakter terug te laten komen met bijvoorbeeld accessoires zoals een windlicht of de kussens in de stoelen, om zo eenvoudig extra sfeer aan te brengen in de tuin of op het balkon.

Merken

Het assortiment tuintafels bij Garden Interiors is zeer groot, wij verkopen tuinstoelen van merken als:
4 Seasons Outdoor, Siesta Exclusive, Nardi Outdoor, Taste by 4SO en Lesli Living.

Opzoek naar meer van Garden Interiors?

Garden Interiors heeft een grote collectie tuinmeubelen, bekijk ook ons aanbod van:

Tuinstoelen
Barkrukken
Loungesets
Tuinsets
Tuinstoel kussens