• Lorem ipsum

Efficiënt ruimtegebruik: barkruk stapelbaar

15 Sep 2023
door Engel

Zit u graag aan een hoge bartafel in de tuin, veranda of woonkeuken? Kies dan voor bijpassende stapelbare barkrukken. Stapelbare barkrukken bergt u namelijk eenvoudig én ruimtebesparend op wanneer nodig. Stapelen, wegzetten, en klaar! 

Bent u benieuwd welke stapelbare barkrukken zoal verkrijgbaar zijn, van welke materialen ze gemaakt worden en welke barkrukken wij u adviseren? Lees dan verder. 

Wat zijn de beste stapelbare barkrukken voor uw tuin?

Tegenwoordig zijn stapelbare barkrukken in allerlei kleuren, materialen en modellen leverbaar. U kunt kiezen uit hoge barkrukken, lage barkrukken, barkrukken met of zonder rugleuning en barkrukken met of zonder zitkussen. Ook zijn er eindeloos veel kleuren verkrijgbaar. 

Kortom; het aanbod is enorm. Daarom helpen wij u hieronder graag op weg bij het maken van de juiste keuze. Voor iedere smaak, budget en stijl is er een ideale barkruk.

stapelbare barkrukken voor uw tuini

Welke merken bieden goede stapelbare barkrukken voor de tuin aan?

Bij Garden Interiors hebben wij al een eerste selectie voor u gemaakt. U vindt bij ons namelijk voornamelijk barkrukken van het tuinmeubelmerk Siesta

Dit merk is zeer bekend in de tuinmeubelwereld, biedt áltijd goede kwaliteit en de producten gaan werkelijk jarenlang mee. Bovendien is de prijs-kwaliteit verhouding uniek. U krijgt zeer hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. 

Gezien wij u alleen de beste kwaliteit willen leveren tegen een zo scherp mogelijke prijs, verkopen wij momenteel geen stapelbare barkrukken van andere merken. Wist u dat wij op alle producten van Siesta zelfs 2 jaar garantie bieden? Dat zegt wat ons betreft genoeg! Op Garden Interiors vindt u overigens nog veel meer tuinmeubelen van het merk Siesta, zoals bartafels, inklapbare tuintafels, en meer.

stapelbare barkrukken merken siesta

Welke materialen zijn het beste voor stapelbare barkrukken in de tuin?

Koopt u stapelbare barkrukken voor uw tuin, serre of overkapping? Dan is het natuurlijk wel zo fijn als ze tegen weer en wind kunnen. Dan hoeft u ze niet steeds op te bergen en weer tevoorschijn te halen. 

In de webshop van Garden Interiors vindt u daarom voornamelijk stapelbare barkrukken die gemaakt zijn van hoogwaardig kunststof. Namelijk polypropyleen, verstevigd met glasvezel. Dit materiaal is uitermate sterk, kleurvast, vormvast en onderhoudsvriendelijk. Wat ons betreft is dit de allerbeste keuze als het gaat om de materiaalsoort. 

 

Bovendien is het een lichte materiaalsoort, waardoor u de barkrukken gemakkelijk verplaatst of aanschuift. Mede hierdoor lenen barkrukken van polypropyleen zich ook erg goed voor bijvoorbeeld horecagelegenheden, scholen en sportkantines. De barkrukken zijn erg slijtvast en zo goed als onderhoudsvrij. Behalve af en toe een vochtige doek hebben ze eigenlijk niets nodig. Wist u dat onze stapelbare barkrukken mede door het hoogwaardige kunststof en fraaie design zowel voor binnen als buiten geschikt zijn? Gebruikt u de barkrukken binnen? Dan adviseren wij u altijd om stoelviltjes te gebruiken. Dit om uw vloer te beschermen. 

Zijn er ook stapelbare barkrukken met rugleuningen?

Ja, zeker! Bij een stapelbare barkruk denkt u misschien eerder aan een model zonder rugleuning. Maar er zijn ook stapelbare barkrukken mét rugleuning verkrijgbaar. Denk aan barkruk Air, Ares of Maya

Meestal heeft de rugleuning een lichte ronding voor net dat beetje extra comfort. De prijzen van barkrukken met en zonder rugleuning ontlopen elkaar overigens niet veel. 

Over comfort gesproken: bij sommige barkrukken, zoals Barkruk Air, verkopen wij ook losse zitkussens. Zo maakt u uw stapelbare kruk helemaal af! 

stapelbare barkrukken met rugleuning

Welke stapelbare barkrukken passen goed in uw tuin?

Als het gaat om het design weet u zelf het beste wat in uw tuin past. Kiest u voor een ronde barkruk of een vierkante barkruk? En voor een felle kleur, een rustige kleur of een mix van diverse kleuren? 

Dit is uiteraard een kwestie van smaak. Als het gaat om functionele eigenschappen, zoals de barkrukhoogte, adviseren wij u graag. 

 

Onze stapelbare barkrukken zijn verkrijgbaar met een zithoogte van 65 of zithoogte van 75 cm. De juiste keuze hangt af van uw bartafel. 

Er moet voldoende ruimte zitten tussen de zitting van de barkruk en de onderkant van het tafelblad. Zorg ervoor dat uw benen er gemakkelijk tussen passen en dat u ook nog enige bewegingsvrijheid heeft. Maar kies ook niet voor een te lage barkruk, want dan voelt het tafelblad te hoog aan. 

Ter illustratie: bij deze Bartafel Vegas van 106 cm hoog adviseren wij Barkruk Air met een zithoogte vanaf 65 cm. De ruimte tussen deze twee is voor veel mensen comfortabel.

Houd ongeveer een omgevingsruimte aan van 60 cm per persoon als u het aantal barkrukken wilt bepalen. 

stapelbare barkrukken air achteraanzicht

Waar kunt u stapelbare barkrukken voor buiten online bestellen?

Op GardenInteriors.nl vindt u behalve tuinstoelen, tuintafels, loungesets en andere tuinmeubelen ook een speciale categorie met alle barkrukken

Hier vindt u de barkrukken die wij leveren, inclusief informatie over voorraad en levertijd. Bij het product zelf wordt aangegeven of de kruk stapelbaar is. Bij ons bestelt en betaalt u uw barkrukken altijd op een veilige manier én met de beste service! 

Wij proberen uiteraard altijd uit voorraad te leveren. Is een product snel uitverkocht geraakt? Dan geven wij bij de betreffende barkruk de verwachte eerstvolgende leverdatum aan. 

Waar kunt u stapelbare barkrukken komen bezichtigen?

Garden Interiors biedt behalve een webshop ook meerdere showrooms, verspreid door heel Nederland. Bekijk onze showrooms pagina voor alle locaties en adressen. Op onze website geven wij per showroom locatie aan welke producten daar aanwezig zijn. Soms is een product wel aanwezig, maar in een andere kleur of formaat. 

U bent van harte welkom om onze showrooms te bezoeken en te komen proefzitten. Bij alle locaties kunt u gratis voor de deur parkeren. Een afspraak maken is niet nodig. 

Wanneer bezorgen wij uw barkrukken?

Is de gewenste stapelbare barkruk op voorraad? Dan geldt: voor 22:00 uur besteld, morgen al in huis. Uiteraard zijn wij afhankelijk van de bezorgdiensten, maar wij gaan altijd voor de snelst mogelijke levering! 

Bij grote bestellingen, denk aan loungesets en tuinsets, maakt onze bezorgdienst vooraf een afleverafspraak met u. Zo hoeft u nooit onnodig thuis te blijven. Kijk voor meer informatie op de pagina met veelgestelde vragen.

Heeft u keuzehulp nodig?

Bij Garden Interiors hebben wij ons eigen klantenservice team. Deze tuinliefhebbers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ook als u andere vragen heeft over onze producten of diensten kunt u bij onze Klantenservice terecht. Bekijk onze servicepagina voor alle contactmogelijkheden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »