• Lorem ipsum

Nardi

Toon:
Geen producten gevonden...
Nardi

Nardi Outdoor - Feeling Better!

Italiaans top design in de outdoor branche. Onze bestsellers: NET stoel en NET barkruk en de Trill tuinstoel.  

Geniet van uw mooie zomer met design tuinmeubelen.

Bestel nu direct, wij hebben de beste prijs voor uw de beste kwaliteit tuin- en vrijetijdsmeubels! 

Feeling Better is de geur van de zomer, diners in de open lucht, spelletjes in de tuin en sterren kijken in de nacht, genietend van een ijsje en het lezen van het favoriete boek.

Nardi werkt al meer dan 25 jaar aan een “goed gevoel” door Design tuinmeubilair aan te bieden met een jong, sprankelend en kleurrijk karakter. Een eenvoudig-chique stijl die de wens om lekker buiten te leven onderstreept.

Italiaans design, kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid!

Tuintafels, tuinstoelen, relaxstoelen, barkrukken en zonnebedden met volle kleuren. Bestand tegen weersinvloeden, duurzaam kunststof en volledig recyclebaar. Alle design tuinmeubelen ontworpen en gemaakt in Italië. Gemaakt om jezelf goed te voelen en anderen een goed gevoel te geven!

Nardi Outdoor heeft een breed assortiment kwalitatief tuinmeubilair, mooi design, geschikt voor uiteenlopende omgevingen en stijlen. Voor zowel consumenten als professioneel gebruik. Ontworpen voor het welzijn en de ontspanning van U met producten 100% Made in Italy zijn. 

Het succes van de Nardi collectie is een mix van design, wat een continu onderzoek en technologische innovatie impliceert, en de zoektocht naar de intrinsieke kenmerken van de producten. 

De gebruikte polypropyleen grondstof is van de eerste kwaliteit, is in zijn geheel gekleurd en behandeld tegen UV licht, zodat de kleuren van de producten altijd onveranderd blijven, perfect helder en vol, zelfs als ze lange tijd worden blootgesteld aan atmosferische omstandigheden en zoute omgevingen.

De producten zijn licht, gemakkelijk schoon te maken, niet-toxisch, antistatisch, alle producten zijn 100% recyclebaar en het ge automatiseerde productie proces in de fabriek in Italië maakt een perfecte controle van de kwaliteit van elk product mogelijk.

Nardi ontwerpt en produceert design TUINMEUBELEN met als doel hoge kwaliteit en vrolijk design, zowel voor de residentiële sector als voor hospitality. 

Nardi Outdoor werkt uitsluitend met hoogwaardige kunststof in combinatie met andere materialen zoals aluminium en synthetisch weefsel. Ze kijken zorgvuldig naar de ergonomie van de stoelen, en zorgen dat alle producten bestand zijn tegen weersinvloeden en volledig recyclebaar zijn. Zo ook de Net barkruk, ideaal voor buiten en binnen. 

De bevestiging kwam voor Nardi toen ze genomineerd waren voor de ADI Design Index 2017 in verband met hun technologische innovatie en design in oktober 2017, en recentelijk door Reddot 2018 voor de Net Relax stoel.

Het ontwerp, de brede waaier van patronen en kleuren, grote flexibiliteit en gebruiksgemak, zelfs op professioneel niveau maken de producten bijzonder gewaardeerd door ontwerpers uit de hele wereld.

Ze hebben vier productielocaties, allemaal in Chiampo te Italië, waarvan de laatste fabriek in 2017 in gebruik werd genomen.  Ontworpen met de modernste installatie productietechniek en milieutechnologieën. 

Zie hier een impressie van de collectie:

 

Nardi werkt veel met de top designer: Raffaello Galiotto.

Die onder andere heeft ontworpen de Net outdoor Serie tuinstoelen.

Raffaello Galiotto studeerde aan de Academie voor Schone Kunsten in Venetië; Hij startte zijn eigen industriële ontwerpstudio in 1993.

Hij begon te werken voor bedrijven in de meubelsector en verwierf een lange ervaring in het ontwerpen van grote en grote kunststofproducten. Galiotto ontwikkelt zijn ervaring door deze toe te passen op verschillende activiteitssectoren, van meubels voor binnen en buiten, tot keukens, tot huisdier producten, tot steenproducten, en maakt kennis met verschillende materialen en productietechnologieën. Met name in de steensector geeft het leven aan innovatieve producten met ongekende oppervlakteactiviteiten, die nationale en internationale onderscheidingen en prijzen ontvangen. 

Galiotto werkt samen met prestigieuze Italiaanse universiteiten die lezingen en conferenties houden met delegaties van architecten van internationale allure. Hij is tevens Productontwerp leraar aan de universiteit van Ferrara. In de afgelopen jaren heeft hij belangrijke evenementen ontworpen met lithisch design van internationaal karakter, waarbij hij persoonlijk onderzoek deed naar de onontgonnen aspecten van marmer zoals zwaartekracht, translucentie, reflectie en duurzaamheid.  In 2011 nodigde de Chinese organisatieorganisator van Stonetech Beijing Galiotto uit voor een soloshow gewijd aan zijn projecten op marmer met als doel het concept van design in marmer in China te promoten.

Zie hier de laatste aanwinst. De volledig modulaire tuinset Komodo.

Nardi kunststof tuinmeubelen

De kunststof tuinmeubelen zijn van de hoogste kwaliteit en is op dit moment een van de meest dynamische industriële bedrijven in het brede panorama van kunststof tuinmeubilair in Europa.

Nardi werd in 1990 in Vicenza opgericht en onderscheidt zich van meet af aan met producten die innovatieve inhoud combineren met hoge eigen aan de kwaliteitsnormen van de producten. 

De professionele internationale uitstraling van Nardi heeft het mogelijk gemaakt om op een wereldwijde schaal kunststof tuinmeubelen te leveren. Polypropyleen, een thermoplastische hars, heeft altijd een leidende rol in de geschiedenis gespeeld. Nardi ging verder in het combineren van materialen, bijvoorbeeld polypropyleen in combinatie met aluminium, synthetische stoffen en glas of luxueuze vulstoffen.Dit alles om zo de standaard van kwalitatieve kunststof tuinmeubelen hoger te leggen. 

Nardi heeft altijd een bijzonder oog gehad kwaliteit in combinatie met design en heeft de lat voor de kunststof tuinmeubelen markt hoger gelegd door producten van extreem hoge kwaliteit aan te bieden. Hoge kwaliteit, betekent collecties van tuinstoelen en tuintafels in kleuren die kleurecht blijven na verloop van tijd. De kunststof tuinstoelen zijn licht, gemakkelijk te reinigen, zeer goed bestand tegen weersinvloeden, metamorf in grootte en praktisch voor winterstalling, namelijk stapelbaar. 

Het handhaven van een zeer hoog kwaliteitsniveau en constant onderzoek naar esthetische en technologische innovatie zijn en blijven altijd de essentiële strategische punten van Nardi's bedrijfsfilosofie.

Alle tuinmeubelen worden vervaardigd in de fabriek in Italië en hebben de CATAS-certificaten die in Europa vereist zijn voor professioneel gebruik, inclusief kunststof tuinmeubelen die door consumenten kunnen worden gebruikt.

Nardi garandeert dat elke tuinstoel, tuinbank of tuintafel is gemaakt van 100% recyclebare Polypropyleen en recyclebare aluminium. De tuinmeubelen kunnen volledig worden gerecycled zonder afval te produceren of het milieu te verontreinigen.  

in 1990 werd Nardi Garden Furniture werd opgericht en begon de reis.

We hebben de belangrijkste ontwikkelingen van de Nardi geschiedenis op een rijtje gezet: 

1999

Het einde van het millennium introduceert de Magnifica-lijn, die zich onderscheidt door als eerste een kunststof rotan-effect te introduceren, dat anticipeerde op een toekomstige trend die nu nog vele jaren later in de mode is. 

2000

Het is het jaar van Eden zonnebank en van de versie Alfa gecombineerd met synthetische stoffen. Wist u dat de Alfa op bijna alle stranden in Italië te vinden is vandaag nog steeds een van best verkopende product is in Italië?

2003

Kunststof ontmoet aluminium: de tuinstoel Artica en de tafel Polo zijn ontworpen om deze sterke materialen te combineren.

Nardi opende een filiaal in Via Molveno, uitsluitend gewijd aan de verwerking van aluminium tuinnmeubelen.

2006

De tuintafel Maestrale in kunststof en aluminium is ontworpen. Het DurelTop-oppervlak is geboren: een exclusief Nardi-meubelontwerp voor buiten. 

2007

Dama en Regina, twee tuinstoelen met een sterk maar kronkelig karakter, worden geboren. De ontwerper Raffaello Galiotto tekent voor het eerst het hele product op een computer met 3D-software. Een hi-tech verandering!

2008

Een nieuw materiaal in de collectie van Nardi: gehard glas met verglaasd drukwerk.Betreed de Loto Ninfea-lijn: tafel en stoel elegant en bochtig.

2010

Denk klein! De Zic Zal bistro tuinset, een innovatieve en funky set bestaande uit een opvouwbare tuintafel en tuinstoelen, is geboren en heeft de Top 10 Innovation Award gewonnen tijdens de tuinmeubel design Spoga-beurs 2010 in Keulen!

2011

Nardi beantwoordt aan de marktvraag van buitenwoonruimtes: De Aria-set, tafel en fauteuil, is ontworpen. Origineel en kleurrijk, klanten over de hele wereld zijn er gewoon dol op!

2013

Libeccio, Levante, Alloro: uitschuifbare tafel, begeleid door stoelen van Palma en Bora, zijn de nieuwe hoofdrolspelers in de collectie van Nardi.

2014

De zonnebanken voor in uw tuin, aan het strand of aan het zwembad.

Nardi innoveert: zonnebank Atlantico is geboren. Elegant, functioneel en ... super comfortabel!

2015 - Heden

In het jaar van zijn 25e verjaardag presenteert de Dining Net kunststof tuinstoel, een frisse, lichte, comfortabele en met name elegante stoel die het concept #FeelingBetter in zijn functies samenvat. Deze stoel is ook bekend onder de namen: Net Stapelstoel, Net dining tuinstoel, Net dining tuinstoel by Nardi, Stapelbare outdoor fauteuil NET, Net kunststof kuipstoel, Net stapelbare tuinstoel kunststof.  

Nardi's verhaal gaat verder! Zo is er vorig jaar de de zelf samen te stellen tuinset Komodo geïntroduceerd. Een nieuwe revolutie in de tuinbranche. 

What’s next Nardi?