• Lorem ipsum

Zweefparasols

De handige zweefparasol. Niet meer uw tafels en stoelen verplaatsen. Kwaliteit verweven met Italiaans Design. Nergens goedkoper. Snelle levertijd. Bestel hier!

Toon:
€899,00
niet op voorraad
De VarioFlex zweefparasol is de ideale oplossing voor uw terras, tuin of horeca gelegenheid. De zweefparasol kan kantelen, draaien en schuiven naar alle gewenste richtingen. De parasol wordt geleverd Incl. parasolhoes, kruispoot en 360° draaipedaal. Lees meer
Toon:
Zweefparasols

Scolaro Zweefparasols

Alle zweefparasols worden in Italië geproduceerd in de eigen fabrieken van Scolaro. Per stuk en direct uit voorraad leverbaar. Direct van de producent naar de eindgebruiker. Scolaro Parasols zijn verkrijgbaar in hoogwaardig aluminium en hardhout, in zwevende uitvoering of met een centrale mast.

Eigenschappen van een stormvaste Scolaro Zweefparasol:

Hoogwaardige materialen, eenvoudig gebruiksgemak en Italiaans design en zijn de opvallende kenmerken van Scolaro parasols. Zelfs bij harde wind blijven de parasols van Scolaro fier overeind en dat zonder schade op te lopen!

Het gebruik van waterdichte acrylweefsels, behandeld hout, staal en aluminium zorgen voor een lange levensduur van deze mooie, sterke kwaliteitsparasols.  

Diverse zweefparasols zijn voorzien van het gepatenteerde telescoopsysteem: waardoor de parasol hoog boven de tafel dichtklapt. U hoeft nooit meer stoelen en tafels te verzetten.

Zie hier hoe sterk een Scolaro zweefparasol is: