• Lorem ipsum

Met Sneeuw

Een besneeuwde kerstboom in huis, wie wil dat niet? De sfeer van winter, sneeuw, gezelligheid en een knapperend haardvuur. Een besneeuwde kunstkerstboom, niet van echt te onderscheiden!

Toon:
Geen producten gevonden...
Met Sneeuw

Met Sneeuw

Een kerstboom met sneeuw in huis, wie wil dat niet? De sfeer van winter, sneeuw, gezelligheid en een knapperend haardvuur. Garden Interiors verkoopt de mooiste besneeuwde kerstbomen direct uit voorraad. op = op. Niet van echt te onderscheiden.Wilt u echt iets unieks? Onze 100% natuurlijk ogende premium  kunstkerstbomen met sneeuw zullen u betoveren door de prachtige realistische look. 

Door de verschillende soorten naalden en te variëren in sneeuwdikte hebben onze realistische besneeuwde kunstkerstboom een levensechte winterse look! Een prachtige besneeuwde  kerstboom brengt de schoonheid van de winter bij u thuis voor dat speciale magische kerstgevoel! 

Brandveiligheid Kunstkerstbomen met sneeuw

Onze besneeuwde kerstbomen voldoen aan de hoogst gestelde Europese veiligheidseisen en normen (NEN 71-2). Onze kerstbomen met sneeuw zijn brandvertragend en brandwerend behandeld. Geschikt voor uw bedrijf, school of instelling.

Heeft u meerdere kerstbomen nodig?

Zoekt u meerdere professionele kunstkerstbomen op korte termijn of wenst u een andere maat kerstboom dan dat wij op onze site aanbieden? Wij kunnen zeer snel de door u gewenste kerstbomen op maat bij u leveren. Bel voor meer informatie de Kunstkerstboom Hotline:06-25442499 of mail naar [email protected]                                                              

Let wel: Hoe eerder we het weten, hoe sneller we leveren. Het is kerst voordat u het weet:).