• Lorem ipsum

Brandveiligheid

Garden Interiors verkoopt de meest brandveilige kerstbomen. Al onze kunststof kerstbomen voldoen aan de Europese veiligheidseisen en normen (NEN 71-2). Onze echte kerstbomen kunnen we ook voor u impregneren.

Toon:
€599,00€149,00
op voorraad
De kunstkerstboom Amsterdam van 210 cm hoog in PE/PVC met 700 LED lampjes is voorzien van hoogst haalbare brandveiligheidscertificaten. Dit is de mooiste kerstboom uit onze collectie, is perfect voor een gezellig huis en zeer eenvoudig te monteren. Lees meer
Toon:
Brandveiligheid

Brandveiligheid van onze Kunstkerstbomen

Al onze kunststofkerstbomen voldoen aan de Europese veiligheidseisen en normen (NEN 71-2 en NEN-7008). De kunstkerstbomen zijn brandvertragend en brandwerend behandeld. Geschikt voor particulier, bedrijf, school of instelling.Op verzoek kunnen we de certificaten meesturen. Onze echte kerstbomen kunnen we voor u impregneren. Op verzoek kunnen we de Brandveiligheid certificaten meesturen. Gaat u voor 100% zekerheid en veiligheid betreft brandveiligheid? Dan is de Kerstboomserie Amsterdam de juiste keuze. Geschikt voor particulier, bedrijf, school of instelling. 

Brandveilig geïmpregneerde Echte Kerstbomen

Al onze echte kerstbomen kunnen tegen meerprijs brandveilig geïmpregneerd worden. Wij impregneren conform de breedgedragen NTA8007 norm waarbij u zowel een productcertificaat als een certificaat van behandeling van ons kunt ontvangt. Mochten er voor of na het impregneren nog vragen zijn vanuit bijvoorbeeld de brandweer of andere instanties dan komen wij graag met hen in contact om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

Wilt meer weten over brandveiligheid in uw huis mbt kerstbomen? Zie onze uitgebreide Blog over brandveilige kerstbomen.