• Lorem ipsum

230 cm

Een kunstkerstboom van 228 cm is net even anders. Heeft u de hoogte? Dan is dit de blikvanger van kerst! Ideaal voor grote ruimtes, bedrijven of Horeca.

Toon:
Geen producten gevonden...
230 cm

Wij verkopen een van de meest verkochte kunstkerstbomen in grote hoogte. Een kunstkerstboom van 228cm. Ideaal voor een ruimte met een hoog plafond.

Wij verkopen alleen de beste en de mooiste kunstkerstbomen van 228cm. Niet van echt te onderscheiden kunststof kerstbomen van exclusieve Europese merken als HH2, Our Nordic Christmas en het Amerikaanse top merk National Tree Company.

Brandveiligheid kunstkerstbomen van 228cm:
Onze kunstkerstbomen voldoen aan de hoogst gestelde Europese veiligheidseisen en normen. Waaronder:NEN 71-2 - NEN-7008 - DE-4102-1 (B1) of EN 13501-1+A1 en zijn brandvertragend en brandwerend behandeld. De Certificaten van o.a. TNO Efectis zijn, indien gewenst, beschikbaar.  

Heeft u meerdere kerstbomen nodig van 228cm? Of wenst u een andere maat kerstboom dan dat wij op onze site aanbieden? Wij kunnen zeer snel de door u gewenste kerstbomen op maat bij u leveren. Bel voor meer informatie de Kunstkerstboom Hotline:06-25442499 of mail naar [email protected] 

Let wel: Hoe eerder we het weten, hoe sneller we leveren. Het is kerst voordat je het weet:).