• Lorem ipsum

180 cm LED verlichting

Koop nu uw niet van echt te onderscheiden kunstkerstboom met een hoogte van 180 tot 184 cm inclusief LED verlichting. "Opzetten en klaar is de Kerstman!". Onze bomen zijn binnen 3 minuten op te zetten, en de lichtjes branden!

Toon:
Geen producten gevonden...
180 cm LED verlichting

Al onze kerstbomen van 180 cm hoog inclusief LED verlichting! 

Wij verkopen alleen de beste en de mooiste kunstkerstbomen met LED verlichting. Snel en gemakkelijk op te zetten. 

Niet van echt te onderscheiden kunststof kerstbomen inclusief LED verlichting van exclusieve Europese merken als HH2, Our Nordic Christmas en het Amerikaanse top merk National Tree Company. 

Brandveiligheid kerstbomen van 180 cm hoog inclusief LED verlichting

Onze kunstkerstbomen voldoen aan de hoogst gestelde Europese veiligheidseisen en normen. Waaronder:NEN 71-2 - NEN-7008 - DE-4102-1 (B1) of EN 13501-1+A1 en zijn brandvertragend en brandwerend behandeld. De Certificaten van o.a. TNO Efectis zijn, indien gewenst, beschikbaar. 

De 180 cm kerstbomen met LED van National Tree Company zijn voorzien van de unieke Feel Real Tip Tree technologie. Echter zal een kunstkerstboom niet voelen!  

Heeft u meerdere kerstbomen nodig van 180cm met LED? Of wenst u een andere maat kerstboom dan dat wij op onze site aanbieden? Wij kunnen zeer snel de door u gewenste kerstbomen op maat bij u leveren. Bel voor meer informatie de Kunstkerstboom Hotline:06-25442499 of mail naar [email protected] 

Let wel: Hoe eerder we het weten, hoe sneller we leveren. Het is kerst voordat je het weet:).