• Lorem ipsum

100% PE

De allermooiste kunstkerstbomen die er te koop zijn. 100% echte look en feel! 100% PE-Polyethyleen kerstbomen van Our Nordic Christmas zullen u betoveren door zijn prachtige realistische look. Mooiste Kunstkerstbomen ter wereld! Beperkte collectie.

Toon:
Geen producten gevonden...
100% PE

 De 100% natuurlijk ogende premium kunstkerstbomen zullen u betoveren door zijn prachtige realistische look. Met zijn vele taken en tips van 100% PE -Polyethyleen zijn deze bomen onovertroffen. Niet de goedkoopste, wel de allermooiste! Volgens ons de beste kwaliteit kunstkerstbomen die er momenteel te koop zijn. 100% PE staat voor een echte look en feel!

De takken van duurzaam 100% PE zijn voorzien van “feel real tip technology” voor opmerkelijk realisme. Met naalden ook gemaakt van 100% PE die nauwelijks van de echte bomen te onderscheiden zijn, zowel in kleur als in vorm. Dit creëert het verbluffende resultaat van de realistische look. Stunning Natural Looking Trees. Straight from the Nordic woods into your home! 

Onze kunstkerstbomen van 100% PE hebben een grillige en onregelmatige structuur, net zoals de echte dennenbomen uit de natuur dat hebben. U haalt de met de 100% PE kerstbomen echte Noorse kerstsfeer in huis! 

State Of The Art Kunstkerstbomen die niet snel te evenaren zijn. Niet van echt te onderscheiden door de zachte tips, mooie vormvaste naalden en zijn bruine nerf in de takken. 

Voordelen Kunstkerstbomen van 100% PE:  

 • Zeer gedetailleerde takken met buitengewone natuurlijke uitstraling.
 • Niet van echt te onderscheiden.
 • Snel en eenvoudig in 3 minuten op te zetten door opklapbaar Hinged scharniersysteem.
 • Worden geleverd met een luxueuze lichtbruine houten voet. 
 • Eenvoudige en snelle montage, binnen 3 minuten.
 • De echte Noorse Kerstfeer in huis! 
 • Door de sterke takken kan er gemakkelijk veel versiering in worden gehangen.
 • ultra realistische takken/tips
 • Exclusief model: High-end kunststof zilverspar
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Voor gebruik binnenshuis

Brandveiligheid: Uiteraard voldoen de 100% PE vol uitziende kunstkerstbomen aan de hoogst gestelde Europese veiligheidseisen en normen (NEN 71-2). De 100% PE kunstkerstbomen zijn brandvertragend en brandwerend behandeld. Geschikt voor prive als voor bedrijven. 

Materiaal: 100% PE - Polyethyleen, een kerstboom die niet van echt te onderscheiden is! 

PE staat voor Polyethyleen en is een kunststof. Alle takken gemaakt van hoogwaardig PE worden gegoten in een mal. Deze mal wordt gevormd met echt dennentakken, waardoor de zachte PE takken en naalden de precieze vorm uit de natuur hebben. Niet van echt te onderscheiden zijn. Het voordeel van PE Polyethyleen takken en naalden is dat ze altijd mooi in model blijven.

Het produceren van de takken duurt lang en dus niet goedkoop. Er worden veel verschillende mallen gebruikt om zo een grote variatie aan takken te verkrijgen, zodat de takken en de bomen als resultaat er stuk voor stuk uniek uit zien.

Een kerstboom van hoogwaardig PE Polyethyleen ziet er dus heel echt uit. Onze collectie 100% PE kunstkerstbomen vonden zijn inspiratie in het hoge Noorden.

Daarnaast heeft de 100% duurzame PE kerstboom een veel langere levensduur dan PVC. Een kerstboom van hoogwaardig PE is dan ook niet goedkoop, maar wel erg mooi!

Beter is de werkelijkheid niet te benaderen. Nordic Christmas is producent van deze beste kunststof kerstboom die er momenteel verkrijgbaar is!

Heeft u meerdere hoogwaardige 100% PD Kunstkerstbomen nodig? Zoekt u meerdere professionele kunstkerstbomen op korte termijn of wenst u een andere maat kerstboom dan dat wij op onze site aanbieden? Wij kunnen zeer snel de door u gewenste kerstbomen op maat bij u leveren. Bel voor meer informatie de Kunstkerstboom Hotline:06-25442499 of mail naar [email protected]                                                              Let wel: Hoe eerder we het weten, hoe sneller we leveren. Het is kerst voordat je het weet:).

Garden Interiors verzekerd u van prachtige kerstdagen en veel positieve reacties op een geweldige echt lijkende 100% PE Forest Premium Kunstkerstboom!