• Lorem ipsum

Kerstboom standaards

kerstboomstandaard Een daverend succes! De voordelen van de Quicktreestand kerstboomstandaard: Uw kerstboom opgezet in een handomdraai Uw kerstboom staat gegarandeerd recht Mooi vormgegeven voor elk interieur Met waterresevoir

Toon:
Geen producten gevonden...
Kerstboom standaards

Quicktreestand kerstboomstandaard

Een daverend succes! De voordelen van de Quicktreestand kerstboomstandaard:

  • Uw kerstboom opgezet in een handomdraai
  • Uw kerstboom staat gegarandeerd recht
  • Mooi vormgegeven voor elk interieur
  • Met waterresevoir
  • Met gratis Quicktreefresh dat u toevoegt aan het water en uw boom langer fris houdt

Wilt u ook uw kerstboom in een handomdraai opzetten in een mooie kerstboomstandaard? Dan is de Quicktreestand kerstboomstandaard de beste oplossing. Er zijn meerdere groottes en modellen, wij hebben het model geselecteerd wat past bij de bomen van Garden Interiors. 

Nu naast groen ook verkrijgbaar in rood, zwart, antraciet en houtlook en zonder meerprijs. Er is vast een kleur passend bij uw kerstinterieur.

Gewicht: 2.2 kg
Breedte: 39 cm

 

€ 14,95

Kerstboomstandaard bestellen? 

In een handomdraai een rechte kerstboom

De strak vormgegeven Quicktreestand kerstboomstandaard is volgens ons de makkelijkste en de mooiste oplossing voor een kaarsrechte en mooie kerstboom. Met deze kerstboomvoet zet u uw kerstboom in een handomdraai op en staat de kerstboom gegarandeerd rechtop. Vanwege het strakke design is het niet nodig de standaard te bedekken met bijvoorbeeld een kleed.

Uw kerstboom langer mooi

Het reservoir dat in de standaard rond de stam van de boom zit kan je vullen met 3,0 liter water. Hierdoor behoudt de boom zijn naalden en blijft hij nog langer mooi. Geen gedoe meer met de feestdagen dus en de Quicktreestand standaard is ieder jaar weer opnieuw te gebruiken.

Hoe werkt het?

Alle kerstbomen van Garden Interiors zijn voorzien van een conisch gat wat perfect past met de Quicktreestand kerstboomstandaard. U hoeft de kerstboomstandaard alleen maar neer te zetten om vervolgens de kerstboom er op te plaatsen. Houdt de boom schuin en steek de pin van de standaard in het voorgeboorde gat te. Je draait de boom een aantal slagen en de boom staat kaarsrecht en stevig en kan niet omvallen. Uw kerstboom staat rechter en steviger en door het waterreservoir behoud de kerstboom zijn naalden nog langer en blijft de kerstboom nog langer mooi. U ontvangt een instructiekaartje bij uw Quicktreestand kerstboomstandaard om te zien hoe het werkt.