• Lorem ipsum

Guirlandes

Creëer uw perfecte kerstsfeer in huis of buiten met mooie Kerstslingers en Guirlandes. Hoogste kwaliteit , Waterdicht en Brandveilig! Onze Guirlandes zien er spectaculair uit, een realistische look en feel!

Toon:
Geen producten gevonden...
Guirlandes

(is het pvc of ook PE?) 

Creëer uw perfecte kerstsfeer in huis of buiten met mooie Kerstslingers en Guirlandes. Hoogste kwaliteit en Brandveilig!

Onze Guirlandes zijn gemaakt van vlamvertragend en weerbestendig PVC en PE ??? voor een realistische look en feel. Deze prachtige kerstdecoratie is waterdicht en daarom geschikt voor zowel binnen- als buiten.

Met onze mooie weelderig dikke sfeervolle Kerstguirlandes / Kerstslingers is uw trap, vensterbank, openhaard, plafond of schouw direct in kerstsferen gehuld! De Guirlandes zien er spectaculair uit, waar je ze ook ophangt, helemaal als u in de Guirlande een paar decoratieve kerstballen verwerkt!

Wees er snel bij! Dit product was dit jaar al uitverkocht in oktober. Laatste exemplaren.ERG GEWILD!

Guirlandes zijn zeer geschikt voor de aankleding van Horeca en evenementen. Maar ook voor particulieren thuis die gaan voor duurzaamheid, veiligheid en sfeer! 

Getest op brandveiligheid en gemaakt van hoogwaardige kunststoffen PE/PVC

Onze Guirlandes sluiten aan op onze mooie Professionele Kunstkerstbomen Amsterdam. Zelfde takken, zelfde kwaliteit!  

Productinformatie Guirlandes: 

  • Hoogwaardig PVC materiaal
  • Voor Binnen- & Buiten gebruik
  • Brandwerend behandeld (NEN 71-2)
  • Geschikt voor horeca / openbare ruimte: voorzien van brandveiligheidscertificaat!

Brandveiligheid Guirlandes:

Al onze Guirlandes voldoen aan de hoogst gestelde Europese veiligheidseisen en Norm (NEN 71-2) NEN-7008 en is brandvertragend en brandwerend behandeld.

  • Het Nederlandse Certificaat van TNO Efectis is beschikbaar voor deze producten.
  • NTA/NEN-8007/ KEMA
  • Certificaatnr: 2005 CVB - R 0474
  • Bepaling van de bijdrage aan rookontwikkeling bij brand (afgegeven door Efectis - Delft)
  • Certificaatnr: 3103842.01

Onze Guirlandes zijn gemaakt van PE- Polyethyleen en PVC - Polyvinylchloride

PE staat voor polyethyleen en is een hoogwaardig kunststof. De zachte PE takken en naalden hebben de precieze vorm uit de natuur. Niet of nauwelijks van echt te onderscheiden. Het voordeel van PE takken en naalden is dat ze altijd mooi in model blijven. Voor de opvulling van de Guirlande, aan de binnenzijde gebruikt men PVC takken. Dit zorgt ervoor dat je een volle Guirlane krijgt en zo niet door de Guirlande heen kan kijken.