• Lorem ipsum

Kerstboom Accessoires

Kerstkrans Guirlande of Kerstballenpakket kopen? Hier de meest Brandveilige Kerstboom Accessoires. Ideaal voor Instellingen en Horeca. Alles uit Voorraad!

Kerstboom Accessoires

Kerstkransen, Guirlandes of Kerstballen kopen?

Wij hebben meest brandveilige kerstboom accessoires. Ideaal voor Instellingen en Horeca. Alles op Voorraad.

Creëer uw perfecte kerstsfeer in huis of buiten met onze kerstboom Accessoires zoals Kerstkransen, Kerstballen en Guirlandes. Hoogste kwaliteit en Brandveilig!

Al onze Kerst Accessoires zijn gemaakt van vlamvertragend en weerbestendig materiaal en hebben een realistische look en feel. Al onze prachtige kerstdecoratie is waterdicht en daarom geschikt voor zowel binnen- als buiten!

Met onze mooie weelderige Kerst Accessoires is uw tuin, voorgevel, trap, vensterbank, openhaard, plafond of schouw direct in kerstsferen gehuld! Al onze Kerst Accessoires zien er spectaculair uit, waar je ze ook gebruikt.

De Kerst Accessoires zijn geschikt voor de aankleding van Horeca en evenementen. Maar ook voor particulieren thuis die gaan voor duurzaamheid, veiligheid en sfeer! Al onze kerstproducten zijn getest op brandveiligheid en hebben certificaten voor de hoogste brandveiligheids eisen.

Onze Kerst Accessoires sluiten aan op onze mooie Professionele Kunstkerstbomen Amsterdam.

Brandveiligheid Kerst Accessoires:

Al onze Kerst Accessoires voldoen aan de hoogst gestelde Europese veiligheidseisen en Norm (NEN 71-2) NEN-7008 en is brandvertragend en brandwerend behandeld.

  • Het Nederlandse Certificaat van TNO Efectis is op aanvraag beschikbaar.
  • NTA/NEN-8007/ KEMA
  • Certificaatnr: 2005 CVB - R 0474
  • Bepaling van de bijdrage aan rookontwikkeling bij brand (afgegeven door Efectis - Delft)
  • Certificaatnr: 3103842.01