• Lorem ipsum

Kerstbomen

Koop hier uw Echte Kerstboom. Niet te vreden met uw aankoop? Wij sturen u Gratis een nieuwe Nordmann Kerstboom!

Kerstbomen

De mooiste Echte Kerstbomen voor u ingekocht!

Daarom worden alle kerstbomen altijd vers gekapt en door ons speciaal geselecteerd op hun kleur, volle takken en symmetrie. 

Alleen: een echte kerstboom is een natuurproduct. Dit betekent geen enkele kerstboom is hetzelfde. Kiest u voor een echte kerstboom kiest u voor iets unieks uit de natuur. 

Omdat de ‘perfecte echte kerstboom’ niet bestaat is het mooi om juist die onderdelen die de boom uniek maken te waarderen. Omdat echte kerstbomen bederfelijk zijn, is het helaas niet mogelijk om deze retour te sturen. Mocht u echt ontevreden zijn over uw aankoop, laat het ons weten via [email protected] en dan krijgt u GRATIS een nieuwe!  

Let op: Zodra uw bestelling door u bevestigd is kan deze helaas niet meer geannuleerd worden. De bestelling wordt namelijk direct klant gerelateerd doorgevoerd in ons pakhuis. De kerstboom wordt dus specifiek voor u verwerkt en gezaagd. Wij willen u als klant tijdens deze zeer drukke verkoopperiode waarin wij honderden kerstbomen per dag verkopen snel en goed van dienst zijn. Ons doel is zo snel mogelijk een verse kerstboom af te leveren. Ons totale verkoopproces heeft dan ook een zeer korte doorlooptijd van enkele uren. Wij moeten uw boom zagen, verpakken en op tijd verzenden. Dit proces is geheel geautomatiseerd en helaas onmogelijk te onderbreken. Maar wees gerust! U krijgt sowieso de mooiste kerstboom van Nederland :). En...niet te vreden? U krijgt gratis een nieuwe kesertboom! 

Wij wensen u fijne Kerstdagen!