• Lorem ipsum

Visgraat tafels

Een visgraat tafel is modern, praktisch en stijlvol. De visgraat eettafel is een echte eyecatcher in je huis. Wij hebben mooie tafels met het visgraatmotief in verschillende afmetingen.

Toon:
Geen producten gevonden...
Visgraat tafels

Een Visgraat tafel voor elk interieur

Het Visgraat motief zien we steeds meer terug komen in het interieur, een speels effect aan de eettafel. De visgraat tafel is gemakkelijk te combineren binnen verschillende interieurstijlen. Binnen de industriële interieurstijl past dit patroon heel goed. Bij een industriële stijl zijn veel strakke lijnen. Met een visgraat tafelblad worden de lijnen doorbroken.

In een modern interieurstijl zien we het motief vaak terug. Combineer de visgraat tafel met een visgraat dressoir. Dit zorgt voor het patroon dat leuk door het huis is verdeelt en geeft een speels doch modern effect.

Visgraat tafel: Zwart of houten naturel kleur?

Op zoek naar een visgraat tafel in het zwart? Of hou je het toch liever bij een houtkleur? Dit is geheel afhankelijk van jouw interieurstijl en wensen. Een houten naturel kleur geeft al vrij snel een warme uitstraling aan je interieur. Dit past goed in een landelijk interieur, maar zal ook goed passen in een industrieel interieur! Het contrast zorgt voor een warm effect binnen de industriële stijl die we vaak herkennen aan koele tinten. Hier past de visgraat eettafel perfect bij! 

Daarnaast zien we ook dat het hout van de tafel bewerkt wordt met een kleurolie. Dit levert een donkere houtkleur op, maar ook zwart is een kleur die we terugzien. Een zwarte visgraat tafel is gemakkelijk te combineren. Het past zowel in een modern als industrieel interieur. In industriële meubels zien we het gebruik terugkomen van zwarte accenten. 

Welke vorm visgraat eettafel past in je huis?

Eettafels zijn er in uiteenlopende vormen. De meest voorkomende vorm is de rechthoek. Hier komt het vispatroon goed in uit. Maar wat we ook populair is, is de visgraat tafel rond. De ronde vorm doorbreekt de rechte lijnen binnen je interieur. Daarnaast kun je hier gezellig aan dineren. Om te bepalen welke vorm en maat binnen jouw huis het beste past, is het een kwestie van meten.

Waar komt het visgraat patroon vandaan?

Een andere naam voor het visgraat patroon is het Herringbone patroon. Een gemakkelijk te herkennen motief. De houten planken zijn allemaal even lang en breed. Deze planken worden vervolgens loodrecht op elkaar gezet. Het typerende patroon “Visgraat” is wat er vervolgens ontstaat. In de 16e eeuw zagen we dit patroon al in kastelen en paleizen. Het patroon straalt luxe, klasse en stijl uit. Tegenwoordig zien we het patroon weer terugkomen in het moderne interieur. Zowel in de vloeren als in de meubelen. Met de aanschaf van een visgraat tafel ben je verzekerd van een meubelstuk dat luxe en klasse uitstraalt. Tip: Combineer de tafel met een visgraat salontafel. 

Visgraat tafel bestellen?

Wil je visgraat tafel bestellen? Bij Garden & Interiors vind je verschillende eettafels met uiteenlopende afmetingen en uitstralingen. Bereken vooraf welke afmeting jouw voorkeur heeft in je huis, om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Wil je zes personen kwijt aan tafel? Dan is het advies om een tafel van minimaal 230 centimeter te bestellen. 

Wil je graag meer informatie hebben voordat je tafel gaat aanschaffen? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Bestel vandaag nog een visgraat tafel!