• Lorem ipsum

Poefjes

Een zitmeubel dat steeds meer populariteit wint. Het multifunctionele en decoratieve meubel is een aanwinst voor elk interieur. Een poef kopen doe je eenvoudig in de webshop met behulp van de zoekfilters zoals vorm, kleur en materiaal. Ontdek snel welk mo

Toon:
Geen producten gevonden...
Poefjes

Ja, ik wil een poef kopen!  

Een populair en veelzijdig meubelstuk dat vele voordelen kent. Gebruik het als voetensteun, als bijzettafeltje of als extra zitplek voor bezoek. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen wanneer je het niet gebruikt. Daarnaast is het een betaalbare wijze om een statement te maken.

Door de het product te groeperen en in combinatie met bijvoorbeeld een bijzettafel te gebruiken creëer je een speels effect. Leg er een dienblad op om het als kleine tafel te gebruiken. Met een poef geef je jouw interieur snel en gemakkelijk meer sfeer zonder dat dit invloed heeft op de functionaliteit van het item. Een trendy of opvallende kleur maakt het direct een eye-catcher in jouw interieur. Om meer eenheid te realiseren ga je voor een kleur die helemaal bij jouw bank of de rest van het interieur past.

Voor elke kamer een poef

Eén van de meeste veelzijdige meubelstukken verdient wat ons betreft meer aandacht. De poef is werkelijk geschikt voor elke ruimte. In een kleine hal plaats je het zitmeubel om te dienen als halbank waar je je schoenen aan en uit kunt trekken. In de slaapkamer gebruik je het als zitplek aan de kaptafel. Ook in de woonkamer kun je het op meerdere manieren gebruiken, bijvoorbeeld als bijzettafel of voetensteun. En wat dacht je van een klein model voor de kinderkamer? De kinderen zullen er ongetwijfeld veel plezier van hebben.

Uitgelicht:

Het is absoluut een decoratieve aanwinst voor elk interieur. Onze collectie bevat een variatie van vormen en kleuren. Ook heeft deze collectie modellen met poten of handgreep zodat je het nog makkelijker kunt verplaatsen.