• Lorem ipsum

Keukenstoelen

Keukenstoelen zijn een van de belangrijke sfeerbepalers in huis. Je zit er gemiddeld 2 per dag. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen; Stoer, landelijk of chique met heerlijk zitcomfort.

Toon:
Geen producten gevonden...
Keukenstoelen

Keukenstoelen zijn stijlvol en comfortabel

Keukenstoelen zijn een van de belangrijke sfeerbepalers in huis. Je zit gemiddeld enkele uren per dag op deze stoelen. Ze ijn er in verschillende uitvoeringen; Stoer, landelijk of chique. Wij hebben de meest comfortabele keukenstoelen waarmee je jouw eethoek kunt inrichten. Onze keukenstoelen hebben stuk voor stuk een heerlijk zitcomfort.

Welke stijl keukenstoel?

Keukenstoelen kunnen flink aan de prijs zijn. Het is daarom goed om te kiezen voor keukenstoelen die passen in de stijl van de eethoek. Landelijk, modern of industriële woonstijl? Onze keukenstoelen passen altijd! Vind je meerdere woonstijlen mooi? Combineer dan diverse keukenstoelen of mix ze met een sfeervolle eetkamerbank.

Onze gouden tip: reken een breedte van 70 cm per stoel, dan creëer je voor iedereen een fijne, ruime zitplek. Dit betekent dat je aan een rechthoekige tafel van 140 cm lang, sowieso 6 stoelen kwijt kan, twee aan de kopse kanten. Aan een tafel van 220 cm kunnen 8 keukenstoelen en aan een keukentafel van 300cm passen zelfs 10 stoelen! 

Heb je een vierkante of ronde tafel? Aan een tafel van 110x110cm kunnen 4 stoelen, aan een tafel van 150x150cm kunnen 8 stoelen.