• Lorem ipsum

Dressoir

Online een  dressoir kopen doe je met behulp van Garden & Interiors. Met keuze uit meer dan 100 producten van topmerken is het vinden van jouw prachtexemplaar zo gevonden. Selecteer de artikelen van jouw keuze en bestel snel en gemakkelijk in de webshop.

Toon:
Geen producten gevonden...
Dressoir

Een dressoir kopen

Een dressoir is één van de meest veelzijdige kasten die er zijn. Bij Garden & Interiors heb je een ruime keuze die zowel functioneel als decoratief zijn. Dit meubelstuk heeft meestal deuren of lades, een achterwand en de gemiddelde hoogte ligt rond de 90 cm. Een lage kast dus, maar met zeeën van opbergruimte. Het is een perfect alternatief als je geen hoge kast in de kamer wil.

Onze tip: vergeet niet de ruimte boven je dressoir te stijlen. Denk aan fotolijsten, een grote stijlvolle spiegel of een grote vaas met bloemen. Kleinere woonaccessoires komen het beste tot hun recht in een gegroepeerde set. Denk aan een set kaarsenhouders.  

De functie van een dressoir

Een dressoir zie je vaak terug in de woonkamer, maar kan ook erg praktisch zijn in de slaapkamer. Vooral wanneer je extra opbergruimte nodig hebt voor bijvoorbeeld kleinere kledingstukken, zoals ondergoed, sokken en t-shirts. Een dressoir kan ook dienen als tv-meubel. Door de opbergruimte kun je gemakkelijk extra spullen kwijt die je niet in het zicht wil hebben.

Bedenk dus van tevoren hoe je het meubelstuk wilt gebruiken en wat voor opbergsystemen je hiervoor nodig hebt. Een kast met open vakken is bijvoorbeeld meer geschikt als tv-meubel, terwijl je voor de slaap- of woonkamer wellicht meer lades en deurtjes ziet voor het opbergen van jouw spullen. In de meeste gevallen zie je hier een combinatie van.

Shop jouw perfecte dressoir online

In de webshop zul je een verschillende stijlen tegenkomen. Van stoere, mangohouten varianten met gepoedercoat staal tot stijlvolle, Scandinavische modellen van licht eikenhout. Om je een handje te helpen kun je gebruik maken van onze handige zoekfilters. Zoek eenvoudig op afmeting, kleur, materiaal en aantal deurtjes of lades. Jouw favoriete dressoirs kun je daarnaast gemakkelijk vergelijken zodat je altijd een meubelstuk vindt dat aansluit op jouw woonwensen en stijl.