• Lorem ipsum

Kasten

Een kast online kopen doe je veilig en vertrouwd bij Garden & Interiors. Snel en eenvoudig het perfecte model vinden doe je door gebruik te maken van slimme filters.

Kasten

Iedere ruimte een andere kast

Wat is een leefruimte zonder kasten? Naar ons idee zijn kasten onmisbaar in elk interieur en misschien zelfs wel in elke kamer. Bij Garden & Interiors  hebben wij een ruim aanbod van kasten in diverse maten, kleuren en interieur stijlen, dus er is altijd een model dat aansluit op jouw inrichting en woonwensen. Niet alleen zijn opbergmeubels praktisch, maar ook een pronkstuk in de kamer.

Denk aan die mooie moderne vitrinekast met glazen deuren om je servies stofloos te bewaren in de eetkamer. Heb je extra opbergruimte nodig zodat je jouw dierbare spullen een eigen plekje kunt geven, kijk dan bij onze opbergkasten of ladekasten. Heb je decor dat je graag wil laten zien? Kies dan voor een open model voor een speels effect. Het belangrijkste is dat je nieuwe kast of wandmeubel die je koopt geschikt is voor hetgeen dat jij wil opbergen of juist showen.

Tip: indien je slechts beperkt ruimte hebt en wel extra opbergruimte kunt gebruiken, werk dan de hoogte in. Spullen die je niet regelmatig gebruikt kun je hoger opbergen, zoals seizoensgebonden kleding, kerstversiering en oud speelgoed. Op deze manier creëer je toch zeeën van opbergruimte zonder dat je hoeft in te leveren op de ruimte in huis.

Kast online kopen bij Garden & Interiors 

Of je nu op zoek bent naar een boekenkast, vitrinekast of tv-meubel om spullen in op te bergen. Bij Garden & Interiors  ben je aan het juiste adres. Door van tevoren te bepalen waar het meubelstuk komt staan en hoeveel ruimte je nodig hebt, kun je gerichter zoeken. Houd wel rekening met de loopruimte. Zo kun je de afwerking maken of je een brede, smalle, hoge of juist laag model gaat. Ook het opbergsysteem kan van belang zijn, namelijk met lades of vakken, gesloten of open en het aantal planken. Hoe je het meubelstuk uiteindelijk gaat stijlen is natuurlijk geheel afhankelijk jouw voorkeuren en de spullen dat nog een vaste plek verdienen.

Profiteer van gratis verzending in Nederland en België. Laat ons gerust weten welke dag jou het beste uitkomt, dan kunnen we in overleg een bezorgdag voor je inplannen. Als onderdeel van de servicegarantie van Garden & Interiors  heb je ook nog eens een bedenktermijn van 30 dagen. Zo ben je er verzekerd van dat jouw aankoop perfect bij je past. Voor vragen over een product of service kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.