• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disclaimer

Garden Interiors.nl en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van Garden Interiors. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. 

De inhoud van deze website en andere uitingen onder de handelsnaam GardenInteriors.nl op het internet is door Garden Interiors met de grootste zorgvuldigheid samengesteld.

Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Garden Interiors wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Er kan gen aansprakelijkheid worden aanvaard voor onjuistheden door eventuele typefouten of verkeerde prijsstellingen.

De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Garden Interiors behoudt zich het recht voor om eventuele prijswijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

Voor onze algemene voorwaarden willen wij u graag doorverwijzen naar de Algemene Voorwaarden Consumenten of de Algemene Voorwaarden B2B. 

Als u nog vragen heeft kunt u ons tijdens openingtijden bereiken op +31(0)85-1306878. U kunt natuurlijk ook mailen naar [email protected]

Met vriendelijke groet, 

Garden Interiors