• Lorem ipsum

Grote Kerstbomen

Soms is een Kerstboom van 175 cm niet groot genoeg en wil je er een van 2 meter, 3 meter of zelfs een kerstboom van 5 meter. Niet alleen winkelcentra maken gebruik van onze grote kerstbomen, maar ook menig buurtraad, recepties van bedrijven en gemeentes.

Toon:
Geen producten gevonden...
Grote Kerstbomen

Grote kerstboom kopen

LET OP! 5 december laatste uitlevering grote bomen! 

Soms is een kerstboom van 175 cm niet groot genoeg en wil je er een van 2 meter, 3 meter of zelfs een kerstboom van 5 meter. Niet alleen winkelcentra maken gebruik van onze grote kerstbomen, maar ook menig buurtraad, recepties van bedrijven en gemeentes weten ons te vinden.

Wij van hebben samen met onze kweker een selectie gemaakt van de mooiste grote-/ XL- kerstbomen. De voorraad is echter beperkt. Het is mogelijk om vanaf november uw bomen te reserveren zodat u  in december verzekerd bent van mooie echte grote kerstbomen van Odenneboom.nl.

Het is ook mogelijk om uw grote kerstboom brandvertragend te impregneren. Hiervan ontvangt u een certificaat van behandeling die u indien nodig aan de controlerende instantie kunt overhandigen.

Mogelijkheden grote kerstbomen

Hieronder een indicatief overzicht van beschikbare groottes. Uiteraard leveren wij ook nog grotere bomen. Vanzelfsprekend kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen met de exacte prijs. Bomen van 2 tot 2,5 meter, 2,5 tot 3 meter en 3 meter of hoger`; Prijzen op aanvraag. *Transportkosten worden enkel middels een offerte aangeboden. 

Waarom een kerstboom van Garden Interiors

Wij leveren 3 soorten kerstbomen. Alle kerstbomen zonder kluit zijn gratis voorzien van een conisch gat zodat uw Kerstboom binnen 5 seconden kaarsrecht staat in de standaard, voorzien van een waterreservoir zodat uw boom nog langer staat en zijn schoonheid blijft behouden.

De kerstbomen van Garden Interiors  worden vlak voor verzending vers gekapt. De kerstbomen worden duurzaam gekweekt door een familiekwekerij met 35 jaar ervaring en zijn van hoge kwaliteit. Garden Interiors bezorgt de kerstbomen aan huis in heel Nederland, van Tilburg en Eindhoven tot Groningen, maar ook in Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden door te spreken.