• Lorem ipsum

Slaapbanken

Een bed en bank in één! Binnen een mum van tijd tover je dit meubelstuk om tot bed zonder het gedoe van een los matras. Een slaapbank kopen doe je bij Garden & Interiors doe je snel een eenvoudig online in de webshop. Maak gebruik van onze slimme zoekfilt

Toon:
Geen producten gevonden...
Slaapbanken

Slaapbank kopen

Ruimtebesparing en comfort zijn de belangrijkste eigenschappen van een goede slaapbank, maar dat wil niet zeggen dat je moet inleveren op stijl en design. Of je het meubelstuk nu in de woonkamer plaatst of gebruikt in de logeerkamer of kantoor. Het is met name geschikt voor kleinere ruimtes, omdat het ruimtebesparend is.
Bedenk van tevoren hoe je het slaapmeubel wil gebruiken. De meeste modellen zijn ingericht voor incidenteel gebruik. Modellen met een schuimvulling (traagschuim of koudschuim) zijn een betere keuze wanneer je regelmatig logés hebt. Zo zijn je gasten nachtenlang verzekerd van een goede nachtrust.

1-persoons of 2-persoons slaapbank

Last minute logés hebben altijd een slaapplek bij jou. Deze zitmeubelen zijn verkrijgbaar als eenpersoons of tweepersoons variant. De eenpersoons vouwbed zie je ingeklapt vaak terug als een ruime loveseat of 1-zits zitmeubel. Het voordeel hiervan is dat het weinig ruimte inneemt. Een model met twee slaapplekken daarentegen biedt meer comfort. Deze zijn verkrijgbaar met twee uitklapsystemen: namelijk de rugleuning naar beneden vouwen (middels een dwars-slaap mechanisme) of de zitting naar voren trekken.  

Service van Garden & Interiors

Een slaapbank kopen doe je gemakkelijk online bij Garden & Interiors met keuze uit hoogwaardige merken. Binnen Nederland en België geniet je van gratis verzending. Daarnaast kun je zelf een bezorgdatum uitkiezen. Laat ons weten welke dag jouw voorkeur heeft en we stemmen dit direct af met de transportdienst. Met een bedenktermijn van maar liefst 30 dagen, ben je er in ieder geval zeker van dat het product ook echt bij je past. Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen over onze producten of service. We horen graag wat we voor je kunnen betekenen.