• Lorem ipsum

Eetkamerbanken

Een eetkamerbank kopen voor de eetkamer of keuken?  Wissel het af met een paar eetkamerstoelen om de ruimte een speelse touch te geven. Met of zonder rugleuning, zo wordt tafelen met dierbaren in ieder geval extra gezellig.

Toon:
Geen producten gevonden...
Eetkamerbanken

Tafelen wordt extra gezellig met een eetkamerbank

Een eetkamerbank is een gezellige en speelse toevoeging aan je eetkamer of keuken. Daarnaast is het erg praktisch. Je benut de ruimte om de eettafel heen optimaal met een eetkamerbank, omdat je met gemak 3 personen kunt plaatsen op de gemiddelde eetkamerbank. En dit neemt in verhouding met eetkamerstoelen minder ruimte in. Erg handig voor als je graag mensen over de vloer hebt maar niet beschikt over een grote eetkamer.Let er wel op dat de lengte van de eetbank overeenkomt met de lengte van de tafel om loze ruimtes te voorkomen. 

Garden & Interiors heeft een ruim assortiment aan eetkamerbanken. Naar welke kleur en materiaal gaat jouw voorkeur? Voor een natuurlijke look neem je een houten variant, van eikenhout of mangohout. Voeg een leuk kussentje toe en je bent helemaal klaar om te genieten met je dierbaren aan tafel.

Eetkamerbank met rugleuning

Bedenk van tevoren aan welke eisen jouw nieuwe aanwinst in ieder geval moet voldoen. Het streven is uiteraard om urenlang na te tafelen in een comfortabel zitmeubel. Om de zitcomfort te verhogen kun je kiezen voor een model met een rug- en/of armleuning. Het voordeel hiervan is dat je eenvoudig een comfortabele zithouding aanneemt waardoor je heerlijk kunt genieten van je maaltijd en de gezelschap. Terwijl een model zonder deze aspecten juist een voordeel is voor een gezin met kinderen. Zo blijven de kinderen lekker beweeglijk en kunnen ze zich gemakkelijk en snel verplaatsen.

Ook de keuze voor materiaal kun je bepalen op basis van jouw woonwensen. Een leren variant is bijvoorbeeld eenvoudiger schoon te maken en straalt luxe uit, terwijl een model van stof of velvet zachter en comfortabeler aanvoelt. Een houten eetkamerbank geeft daarentegen een natuurlijke en warme uitstraling dat perfect aansluit op een landelijk, botanisch of industrieel interieur.

Service van Garden Interiors

Bij Garden & Interiors vind je eetkamerbanken van eersteklas merken. Bestel eenvoudig online of vraag een offerte online. Nog geen keuze kunnen maken? Maak dan gebruik van onze slimme zoekfilters om eenvoudig een keuze te maken aan de hand van jouw woonwensen.