• Lorem ipsum

Kerstboom als origineel Kerstgeschenk

Het opvallendste kerstgeschenk van 2021! 

Geef een echte Kerstboom als origineel kerstcadeau aan vrienden, familie, personeel of klanten. Een kerstboom is een cadeau dat niet snel vergeten wordt. Wij verkopen 1e kwaliteit verse kerstbomen die blijven staan tot ver in januari. Het geven van een echte kerstboom een garantie is voor een leuke reacties! 

Wij kunnen uw echte kerstbomen brandwerend impregneren en op verzoek een brandveiligheidscertificaat meesturen bij de levering.

Onze verse Kerstbomen zijn vanaf nu te bestellen en kunnen worden bezorgd vanaf 1 december, op de door u opgegeven datum.

Gepersonaliseerd of uw logo? Alles kan.

Wilt u een eigen kerstboodschap meesturen met de kerstboom of kerstballen met uw logo? Wenst u een groot aantallen kerstbomen als origineel Kerstgeschenk geven? Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Het op tijd leveren van uw originele kerstgeschenk

U kunt uw echte Kerstbomen nu al bestellen. De Kerstbomen kunnen vanaf 1 december verzonden worden op de door u geselecteerde datum.

Zo kunnen uw relaties uw kerstboom eerder ontvangen dan gebruikelijk en valt u meer op. Tevens kan de ontvanger de gehele maand december (of zelfs langer) genieten van uw originele kerstgeschenk.

Onze hoge kwaliteit kerstbomen blijven langer vers, helemaal als u de Quicktreestand kerstboom standaard erbij aanschaft, deze heeft een waterreservoir, om zo de kerstboom tot en met januari in top conditie te houden!

Brandveilig geïmpregneerde kerstboom als origineel Kerstgeschenk

Al onze kerstbomen kunnen op verzoek (tegen meerprijs) brandveilig geïmpregneerd worden om zo te voldoen aan de hoogste brandveiligheidseisen en kunnen we het brandveiligheidscertificaat meesturen bij de levering. Dat is een veilig gevoel.

Wát u geeft als kerstgeschenk is wellicht belangrijker dan u denkt. Een mooie kerstboom als origineel kerstgeschenk is net even anders. Die vergeet men niet zo snel….