• Lorem ipsum

Retourneren van Echte Kerstbomen

Helaas; Echte Kerstbomen kunnen NIET geretourneerd worden daar het verse producten zijn en dus bederfelijk. 

Garden Interiors doet uiteraard haar uiterste best om alleen de mooiste echte kerstboom aan u te leveren.Daarom worden alle kerstbomen altijd vers gekapt en door ons speciaal ter plaatse tijdens het kappen geselecteerd op hun kleur, volle takken en symmetrie. Is de boom niet mooi, dan kappen we hem ook niet en blijft hij staan tot volgend jaar.  

Alleen: een Echte Kerstboom is een natuurproduct. Dit betekent dat geen enkele kerstboom hetzelfde is. Kiest u voor een echte kerstboom? Kiest u voor iets unieks uit de natuur. Omdat de ‘perfecte echte kerstboom’ niet bestaat is het juist mooi om die onderdelen die de boom uniek maken te waarderen en wellicht te accentueren tijdens het decoreren.

Mocht u echter toch ontevreden zijn over uw aankoop? Laat dit ons dan alleen weten via [email protected] 

Annulering van uw Echte Kerstboom bestelling? 

Helaas, uw bestelling annuleren is NIET mogelijk. 

Zodra uw bestelling van een Verse Echte Kerstboom door u bevestigd is kan deze niet meer geannuleerd worden. De bestelling wordt namelijk direct klant gerelateerd doorgevoerd. De kerstboom wordt dus specifiek voor u gezaagd. Wij willen u als klant tijdens deze zeer drukke verkoopperiode, waarin wij honderden kerstbomen per dag verkopen, bij u zo snel mogelijk een verse kerstboom af leveren. 

Het totale verkoopproces heeft dan ook een zeer korte doorlooptijd van enkele uren. Wij moeten uw boom zagen, verpakken en op tijd verzenden. Dit proces is geheel geautomatiseerd en helaas onmogelijk te onderbreken.  

Heeft u vragen of een klacht? 

Mail ons [email protected] (NIET bellen) als u vragen of klachten heeft over uw Echte Kerstboom. Wij hebben het helaas te druk om u goed te woord te staan. Via de mail krijgt u altijd antwoord binnen 24 uur.