• Lorem ipsum

NIET ALLE PRODUCTEN STAAN IN DE SHOWROOM! 

Welke producten kunt u bezichtigen?
Niet alle producten zijn in elke showroom aanwezig. Bij de beschrijving van het product staat op de site waar u deze kunt bezichtigen. Staat er niets? Dan is het product niet aanwezig.  

Lawo Tuinmaterialen te Woudenberg is in de regio Utrecht een zeer gerenommeerd bedrijf dat al ruim 50 jaar specialist is in straatwerk, bestraten, tuinhout, schuttingen, (aluminium) terrasoverkapping, kapschuur, blokhutten, carports, zand, split en grind en meer!

Lawo levert alle materialen voor de aanleg van uw tuin en terras. Behalve sierbestrating ook verlichting, windschermen, tuinschermen, zonnedoeken en alles wat dies meer zij! GRATIS parkeren voor de deur!

In onze shop-in-shop kunnen de verkoopmedewerkers u helaas niet altijd van uitgebreide informatie voorzien. De belangrijkste informatie over de producten staat dan ook op de flyers in de winkel.

Het kan zijn dat het product in een andere kleur in de showroom staat. Van elk product zijn kleurstalen in de showroom zodat u de juiste keuze kunt maken. 

Scrol naar beneden om te zien welke producten hier aanwezig zijn. 

Adres

Lawo Tuinmaterialen
Slappedel 4
3931 MN Woudenberg

Openingstijden 

Maandag t/m vrijdag8:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 16:00
ZondagGesloten

Gelieve NIET te bellen naar de winkel voor vragen over
de producten in de Showroom.
Voor vragen over producten bel: 085-1306878

GRATIS parkeren voor de deur!

lawo-woudenberg-tuinmatrialen-garden-interoirs-shop-in-shop

 

Telefonische afspraak

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kunt u het beste langskomen na een telefonisch gemaakte afspraak met Garden Interiors op 085-1306878. Zodat u zeker weet dat het door u gezochte product aanwezig is en u de juist de product informatie krijgt.

Producten aanwezig in deze showroom