• Lorem ipsum

Geïmpregneerde Kerstbomen

Het kan voorkomen dat de brandweer, de milieudienst, de verzekeringsmaatschappij of gemeente u verplicht om uw echte kerstbomen in bepaalde openbare ruimtes of op uw bedrijf brandvertragend te laten impregneren.

Toon:
Geen producten gevonden...
Geïmpregneerde Kerstbomen

Geïmpregneerde kerstboom kopen

Geïmpregneerde kerstbomen voor brandveilige feestdagen

Het kan voorkomen dat de brandweer, de milieudienst, de verzekeringsmaatschappij of gemeente u verplicht om uw echte kerstbomen in bepaalde openbare ruimtes of op uw bedrijf brandvertragend te laten impregneren. Wij verkopen online kant en klare geimpregneerde brandvertragende kerstbomen. Wij sturen u bij de kerstboom een certificaat dat u, indien nodig, aan controlerende instanties zou kunnen overhandigen.

Kosten en levertijd impregneren - brandveilig maken

Wij verkopen 2 kant en klare geïmpregneerde bomen. Bent u op zoek naar grotere geïmpregneerde kerstbomen of meerdere bomen? Wij maken graag een offerte voor u. Bij elke kerstboom is het certificaat van impregnatie inbegrepen. Wanneer u een kerstboom besteld die geïmpregneerd moet wordt, zal deze eerst moeten drogen. Door de droogtijd van 24 uur is de levertijd van de geïmpregneerde kerstbomen 2 dagen. 

Waarom een geïmpregneerde kerstboom kopen?

De reden van het kopen van een geïmpregneerde kerstboom is uiteraard veiligheid is. Maar weet u hoe snel een brand zich kan verspreiden? In het filmpje hier onder kunt u zien hoe snel brand zich uitbreidt van een kleine vlam naar een complete vuurzee.

Tips om een kerstboom brand tegen te gaan

  • Geef uw kerstboom regelmatig water, ook uw kerstboom zonder kluit. Onze Quicktreestand kerstboomstandaard heeft hiervoor een handig waterreservoir. Dit is niet alleen brandvertragend, maar houdt uw kerstboom ook langer goed!
  • Laat uw kerstboom stevig staan met bijv. de Quicktreestand kerstboomstandaard
  • Plaats uw kerstboom altijd minimaal 2 meter van open vuur (Kaarsen of open haard)
  • Doe de kerstverlichting uit als u de ruimte verlaat.

Soorten kerstbomen en overige producten

Garden Interiors levert 3 soorten echte kerstbomen. Onze echte kerstbomen worden vlak voor het impregneren vers in Nederland gekapt en zijn duurzaam gekweekt. Onze kerstbomen zijn van de hoogste kwaliteit. Garden Interiors bezorgd GRATIS uw kerstboom aan huis in heel Nederland. Van Zaandam en Eindhoven tot Leeuwarden. Maar ook in Maastricht, Den Haag, Middelburg en Amsterdam.

Naast kerstbomen leveren wij ook kerstversiering en een kerstboomstandaarden. Al onze echte kerstbomen zonder kluit hebben een conisch gat zodat deze binnen 5 seconden kaarsrecht staat in bijvoorbeeld de Quicktreestand kerstboomstandaard. 

Heeft u meerdere kerstbomen nodig?

Zoekt u meerdere professionele kunstkerstbomen op korte termijn of wenst u een andere maat echte geïmpregneerde kerstboom dan dat wij op onze site aanbieden?

Wij kunnen zeer snel de door u gewenste Geïmpregneerde Kerstbomen op maat bij u leveren. Bel voor meer informatie de Kunstkerstboom Hotline:06-25442499 of mail naar [email protected]     

 Let wel: Hoe eerder we het weten, hoe sneller we leveren. Het is kerst voordat je het weet:).