• Lorem ipsum

Echte Kerstbomen

Wilt u een echte kerstbomen online kopen? Wij leveren vers gekapte kerstbomen en kerstbomen met kluit in een pot gratis bij u aan huis. Geen naalden in uw auto! Kerstbomen van 2,5 meter tot 8 meter kunnen op aanvraag geleverd worden.

Echte Kerstbomen

Echte Kerstbomen online te koop

Geen gedoe met kerstbomen en naalden op uw achterbank van de auto, wij bezorgen vers gezaagde kerstbomen en kerstbomen in een pot graag bij u thuis. 

Wij leveren online uitsluitend A-kwaliteit echte kerstbomen zoals de Nordmann Spar en de Picea omorika dennenboom. Garden Interiors verkoopt ook kerstbomen in lengtes vanaf 2.5 meter tot 8 meter op aanvraag. We hebben 100% mooie boomgarantie! Voor de meest verkochte grote kerstboom van 3 meter hoog adviseren we: bestel op tijd want op=op! Alle grote kerstbomen bezorgen we bovendien vakkundig met ons eigen transport. Wij leveren kerstbomen in heel Nederland bij u thuis; van Groningen tot en met Middelburg en van Maastricht tot en met Rotterdam. 

Reserveer hier als eerste uw echte kerstboom; Leveringen kunnen plaats vinden vanaf november 2021.

Al onze vers gekapte kerstbomen zijn voorzien van een gratis voorgeboord conisch kegel-vormig boorgat. Op dit kegel-vormige gat plaatst u zonder gereedschap razendsnel uw Easyfix of Quicktree  kerstboomstandaard. Ideaal voor bedrijven en mensen met weinig tijd. De Easyfix en Quicktree hebben beide een waterreservoir. Hierdoor behoudt de boom zijn naalden en blijft hij nog langer mooi. De Easyfix en Quicktree standaard zijn ieder jaar opnieuw te gebruiken. Zie ook het handige Easyfix filmpje. Door deze handige standaards heeft u nooit meer een scheve kerstboom! 

 Tips voor uw echte kerstboom aankoop

  • Zet de kerstboom indien nodig eerst goed recht en knip dan pas het netje weg
  • Bewaar het netje van de kerstboom waarmee hij geleverd is, dit is namelijk erg handig als u de kerstboom na de kerst of Nieuwjaar wilt opruimen. 
  • Schud de boom even goed door elkaar zodat de takken mooi gaan hangen
  • Begin onderaan met het monteren van uw lampjes en ga 5 / 6 keer rondom langzaam omhoog
  • Zoek een mooie plek voor uw echte kerstboom. Let op dat hij niet op de tocht staat, dit kan er namelijk voor zorgen dat uw kerstboom uitdroogt. Geef de boom dan ook voldoende water.
  • Zet de kerstboom niet te dicht bij een verwarmingsbron, houd minimaal 2 meter afstand. 
  • Geef uw kerstboom om de dag water, zet de verwarming niet te hoog, zo voorkomt u uitdroging en het uitvallen van de dennennaalden. 
  • Informeer bij uw Gemeente voor informatie over hoe u kerstboom kan ruimen na de kerst of knip uw kerstboom in stukken voor in uw groen container.
  • Voor meer informatie over de aanschaf van een echte kerstboom en de verschillen met een kunstkerstboom, zie ook onze blogs. 

 Bij Garden Interiors koopt u de Nordmann spar en de Picea Omorika gemakkelijk online.

De populaire Nordmann spar, met zijn lekkere geur en zeer mooie grote en naaldvaste takken is de luxe kerstboom. Wij kopen uitsluitend bij de beste kerstboomkwekerijen en leveren de bomen vers gekapt. 

Picea Omorika, de traditionele fijnspar kerstboom, aantrekkelijk qua prijs. Voorzien van mooie, groene fijne takken. De Omorika spar heeft een strakke vorm en prikt minder dan een groene spar of blauwspar. 

Zakelijk meerdere echte kerstbomen bestellen:

Voor o.a. winkeliersverenigingen, gemeentes, bedrijven en instellingen bieden wij kortingen bij grotere afnames of grotere maten vanaf 2,5 meter tot 8 meter. Alles gratis bezorgd. Ontdek het gemak van online uw kerstbomen bestellen met 100% mooie boomgarantie. Is een kerstboom niet naar verwachting? Wij bezorgen een nieuwe en halen de andere boom weer op. Wenst u kerstbomen met piek of kerstballen voorzien van uw logo? Alles kan! Wij hebben vele mogelijkheden om u van dienst te zijn. Let wel: Het is Kerst voor dat u het weet en Op=Op. Neem vandaag nog contact met ons op voor een passende offerte. [email protected] of bel met de Kerstboom Hotline 06-25442499.

Wij verkopen ook op aanvraag vers gekapte Nordmann kerstbomen in grotere lengtes vanaf 2,5 meter hoog. Let wel: De tijd gaat snel. Wees er snel bij als u een boom met een afwijkende maat wilt kopen. Neem vandaag nog contacten ons op voor de bezorgmogelijkheden.