• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sieger (6)

Merken
Soorten
Kleur
Vorm
Materiaal
Tuintafel Vivodur - Antraciet/Leisteen - 140x90 cm - Sieger
€425,00 €359,00
Klaptafel Rond - Mecalit Antraciet - Ø 100 cm - Sieger
€159,95 €99,95
Standenstoel - Comtesse - Groen - Sieger
€89,95 €69,95
Klaptafel Rond - Mecalit Grijs - Ø 100 cm - Sieger
€159,95 €99,95
Standenstoel - Palma - Wit - Sieger
€89,95 €59,95
Tuintafel Vivodur - Antraciet/Leisteen - 165x95 cm - Sieger
€449,00
Toon 1 - 6 van 6

Sieger

Garden Interiors is leverancier van de gehele tuinmeubel collectie van Sieger tuinmeubelen. Mocht u een product zoeken dat u niet op onze website staat? Bel of mail ons. Wij kunnen de gehele collectie tuinmeubelen van Sieger leveren tegen concurrerende prijzen.

Als u op zoek bent naar tuinmeubelen met een extra lange levensduur, innovatief design en de hoogste kwaliteitsstandaarden in de branche dan zit u goed in uw tuin met de producten van Sieger. U komt heerlijk tot rust met het ergonomisch ontworpen tuinmeubilair. 

Sieger is een van de meest toonaangevende merken op het gebied van buitenmeubilair in Europa. Ruim drie decennia lang staat het familiebedrijf SIEGER voor innovatief en kwalitatief tuinmeubilair. Het complete assortiment wordt ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland.

Sieger stelt voor zichzelf de hoogste normen op het gebied van design, comfort, functionaliteit, innovatie en duurzame kwaliteit. Gebaseerd op jarenlange ervaring in de tuinmeubel branche en voortdurende trendobservaties, slaagt het SIEGER-team er keer op keer in om nieuwe tuinmeubeltrends te vestigen in zijn productlijnen "SIEGER Exclusiv" "SIEGER Exclusive Passion" en "SIEGER".

Met constante kwaliteitscontroles van het volledige assortiment door Sieger medewerkers en onafhankelijke testorganisaties, is het leidmotief van de merkkwaliteit van Sieger permanent voor u gewaarborgd. En blijft Sieger telkens nieuwe technologieën gebruiken en innoveren.

Bij Garden Interiors vindt u tuintafels, tuinstoelen, loungesets en barstoelen en tuinmeubelen van Sieger in uiteenlopende modellen en afmetingen.

Voorbeld van de kwaliteit: De tuintafels van Sieger zijn o.a. bestand tegen hitte en kou, wat de levensduur verlengd en ze langer mooi blijven. Alle Sieger tuinmeubels worden vervaardigd op het hoofdkantoor en dragen het kwaliteitszegel "Made in Germany”. Wij hebben voor iedere tuin een passende tafel.

U bestelt HIER eenvoudig online. Wij leveren deze in overleg met u zo snel mogelijk bij u af. Bekijk direct ons ruime assortiment en vind de perfecte tuinset voor uw terras of tuin!

Het doel van Sieger is om uw vrije tijd in de tuin, op het terras of in de wintertuin zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken. Enjoy!

Sieger hanteert hoge kwaliteitseisen en levert alleen bijzonder stevige en hoogwaardige producten. Zo weet u zeker dat u jarenlang zult genieten van uw Sieger tuinmeubelen.

Heeft u vragen over het merk of over ons assortiment?

Of wenst u Sieger's tuinmeubelen die niet op onze site staan? Laat on het weten, we kunnen dit sowieso aan u leveren tegen concurrerende prijzen.

Neem gerust contact op met de klantenservice. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder!

Lees meer