• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Scolaro (1)

Merken
Zweefparasol - Astro StarWhite - 300x300 cm - Scolaro
€2.995,00
Toon 1 - 1 van 1

Scolaro

Scolaro parasols, waaronder tuinparasols, paraplu's, terrasparasols en zweefparasols. Scolaro, Italiaans top design van parasols en paraplu's! 

De beste bescherming tegen de zon op een stijlvolle manier!

De Italiaanse kwaliteits parasols van Scolaro blijven tevens bij een harde wind fier overeind staan!

Scolaro, al 45 jaar leider in de productie van parasols voor tuinen, terrassen en professionele outdoor.

Het brede assortiment omvat houten- en aluminium parasols met centrale mast, design parasols, “Reuzen” parasols en “zwevende” parasols.

Diverse parasols van Scolaro zijn voorzien van een handig telescoopsysteem waardoor de parasol hoger boven de tafel dichtklapt. Handig en efficient, u hoeft nooit meer de stoelen en tafels te verzetten. 

Dankzij de hoogwaardig gebruikte materialen en de technische uitrusting van het mechanisme zijn de Scolaro parasols sterk, geschikt voor zwaar en professioneel gebruik en hebben een lange levensduur. 

U vindt de Scolaro Parasols dan ook overal in Europa aan het strand, aan het zwembad en op horeca terrassen.

Het gebruik van de beste waterdichte acrylweefsels, behandeld hout, staal en aluminium zorgen voor de lange levensduur.

De parasols worden volledig binnen Scolaro in Italië ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Speciale zorg voor de beste afwerking en kwaliteitscontrole op elk product zijn een vast onderdeel van het beleid van Scolaro, om zo de beste kwaliteit voor u te waarborgen.

Scolaro werkt voortdurend aan zijn klant tevredenheid door innovatie en het leveren van top kwaliteit. Scolaro verkoopt zijn parasols over de gehele wereld, in meer dan 50 landen. 

Garden Interiors is er trots op om officieel dealer te zijn van dit mooie Italiaanse design merk. 

Afnemers van Scolaro parasols zijn o.a. horecabedrijven, hotels en particuliere klanten die een kwaliteits parasol wensen voor hun tuin of terras. Wij adviseren en leveren ook aan de projectmarkt, waaronder architecten en stylistes. 

Zoekt u Scolaro parasols of producten die niet op onze site staan in een andere kleur of heeft u speciale eisen? Neem contact met ons op: Wij kunnen alle Scolaro parasols leveren tegen de scherpste prijs. 

Garden Interiors

 

 

Lees meer