• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Scolaro Parasols (1)

Merken
Kleur
Vorm
Materiaal
Zweefparasol - Palladio - Ecru - Iroko Hout - 350x350 cm - Scolaro
€1.895,00 €1.250,00
Toon 1 - 1 van 1

Scolaro Parasols

Scolaro Parasol kopen?

De beste bescherming tegen de zon op een stijlvolle manier!

De Italiaanse kwaliteits parasols van Scolaro blijven tevens bij een harde wind fier overeind staan!

Scolaro, al meer dan 45 jaar leider in de productie van parasols voor tuinen, terrassen en professionele outdoor.

Scolaro parasols, waaronder tuinparasols, paraplu's, terrasparasols en zweefparasols. Scolaro, Italiaans top design van parasols en paraplu's! 

Van kust tot kust en continent tot continent, elegante buitenparasols van Scolaro zijn het visitekaartje van 's werelds beste privéresidenties, jachtclubs, luxe hotels en exclusieve restaurants. Hoogwaardige kwaliteit, vakmanschap en functionaliteit, evenals een verscheidenheid aan ontwerp keuzes resulteren in een Parasol die is gemaakt om lang mee te gaan en ontworpen is om te genieten. Elke parasol van Scolaro is handgemaakt in hun ultramoderne productiefaciliteit, met één doel voor ogen: om u met stijl en inhoud schaduw te bieden tegen de zon!

Het brede assortiment van Scolaro omvat houten- en aluminium parasols met centrale mast, design parasols, “Reuzen” parasols en “zwevende” parasols.

Diverse parasols van Scolaro zijn voorzien van een handig telescoopsysteem waardoor de parasol hoger boven de tafel dichtklapt. Handig en efficient, u hoeft nooit meer de stoelen en tafels te verzetten. 

Dankzij de hoogwaardig gebruikte materialen en de technische uitrusting van het mechanisme zijn de Scolaro parasols sterk, geschikt voor zwaar en professioneel gebruik en hebben een lange levensduur. 

Het gebruik van de beste waterdichte acrylweefsels, behandeld hout, staal en aluminium zorgen voor de lange levensduur.

De parasols worden volledig in Italië ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Speciale zorg voor de beste afwerking en kwaliteitscontrole op elk product zijn een vast onderdeel van het beleid van Scolaro, om zo de beste kwaliteit voor u te waarborgen.

Scolaro werkt voortdurend aan zijn klant tevredenheid door innovatie en het leveren van top kwaliteit en verkoopt zijn parasols over de gehele wereld, in meer dan 50 landen. 

Garden Interiors is er trots op om officieel dealer te zijn van dit mooie Italiaanse design merk. 

Afnemers van Scolaro parasols zijn o.a. horecabedrijven, hotels en particuliere klanten die een kwaliteit parasol wensen voor hun tuin of terras. Wij adviseren en leveren ook aan de projectmarkt, waaronder architecten en stylistes. 

Zoekt u Scolaro parasols of producten die niet op onze site staan in een andere kleur of heeft u speciale eisen? Neem contact met ons op: Wij kunnen alle Scolaro parasols leveren tegen de scherpste prijs. 

ACHTERGROND SCOLARO

Scolaro startte meer dan 45 jaar geleden als ambachtelijke industrie voor de fabricage van houten parasols van hoge kwaliteit. Vanzelfsprekend Italiaans design van de hoogste kwaliteit parasols en met oog voor detail.

PROJECTMARKT PROFESSIONELE PARASOLS

In het uitgebreide assortiment van Scolaro vindt u parasols voor zo wel de professionele projectmarkt zoals horeca terrassen, hotels, strandpaviljoens en jachthavens als wel voor reclame uitingen en promotie. Maar ook de kleinere de design Scolaro parasols zoals uit de Revo serie worden zeer goed verkocht in de particuliere markt.

PROFESSIONELE PARASOLS, OOK VOOR BIJ U THUIS!

Design paraplu’s van Scolaro zijn niet alleen een beschutting tegen de zon en regen, maar ook een geweldige aanvulling zijn op uw tuininterieur. Wilt u zich onderscheiden, dan heeft u met een parasol van Scolaro een schot in de roos.

TECHNISCHE ONTWIKKELING PARAPLU'S EN PARASOLS

Ontwerp, nieuwe technische oplossingen en een combinatie van hoogwaardige materialen zijn vanzelfsprekend. Scolaro blijft zich ontwikkelen en zorgt keer op keer voor een technische evolutie van Scolaro-parasols, waarvan het productieproces volledig in Italiaanse handen is.  

Wij bieden het volledig assortiment van diensten voor de professionele installatie en het onderhoud van paraplu's gemaakt in Italië.

Scolaro produceert houten parasols, aluminium parasols met een centrale steun, paraplu's met een zijsteun, paraplu's met een telescopisch frame en paraplu's met meerdere koepels.

Paraplu's van Scolaro zijn een stijlvolle oplossing voor het interieur van uw restaurant, zomerterras in de buitenlucht, plattelandskavel of vakantiehuis. 

Waar bestaat onze Scolaro parasols collectie uit?

Scolaro Revo, Scolaro Vela, Scolaro Marina, Scolaro Milano, Scolaro Leonardo, Scolaro Palladio, Scolaro Napoli, Scolaro Rimini, Scolaro Torino, Scolaro Capri, Scolaro dubbele parasol Alu/Poker en Wood Poker double. Plus de gehele Scolaro Galileo serie: Inox, White, Dark, Maxi White 4x4, Maxi Dark 4x4, 

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte bel of mail ons:

06-45513310 

[email protected] 

 

Lees meer