• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Satelliet Meubelen (0)

Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0

Satelliet Meubelen

Satelliet Meubelen

Horecameubilair van top kwaliteit nu eindelijk beschikbaar voor U, de consument.

Garden Interiors verkoopt vanaf heden exclusief de Horeca terrasmeubelen van Satelliet Meubelen. Al 45 jaar de specialist in gastvrijheidsbeleving.

Zit u vaak op een terrasje te genieten? Kijk dan eens onder uw lekkere stoel. U zal in 80% van de gevallen het logo van Satelliet Meubelen tegenkomen. Het meest verkochte merk aan de Horeca. 

Onze collectie buitenmeubelen van Satelliet bestaat uit terrasstoelen en tafels, terrasbanken en de barkrukken voor buiten. De hoogste kwaliteit outdoor meubilair tegen een zeer goede prijs. 

Over Satelliet Meubelen: 

De Interieur- en exterieurspecialist voor de hospitalitybranche.  

Sinds 1971 is Satelliet Meubelen uitgegroeid tot één van de grootste specialisten op het gebied van terrasmeubilair, horecameubilair en projectmeubilair voor de hospitality sector.

De roots van Satelliet Meubelen liggen in de horeca inrichting, maar inmiddels zijn ze ook werkzaam in de retail, office, leisure, onderwijs en zorg. 

De totale collectie van Satelliet Indoor Outdoor Furniture omvat meer dan 4000 producten zoals stoelen, tafels en onderstellen, barkrukken, banken en maatwerk meubilair.

Laat u inspireren en bekijk hier het buitenmeubilair van Satelliet Meubelen op Garden Interiors.

Bent u een product tegengekomen van Satelliet Meubelen en deze staat niet op onze website? 

Neem contact met ons op en wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. 

Lees meer