• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rephorm (2)

Merken
Kleur
Materiaal
balKonzept - Balkontafel - Antraciet - Rephorm
€129,00
balKonzept - Balkontafel - Wit - Rephorm
€128,00
Toon 1 - 2 van 2

Rephorm

Rephorm

Het Berlijnse designbureau Rephorm ontwikkelt objecten voor de interface tussen binnen en buiten. Architect en ontwerper Michael Hilgers ontwerpt innovatieve meubels en praktische producten van weerbestendige materialen als antwoord op de ruimtelijke omstandigheden op kleine balkons.

Tot nu toe hadden designliefhebbers geen andere keuze dan vanuit hun stijlvol vormgegeven woonkamer uit te kijken naar bourgeois huisraad artikelen. De herformuleringsproducten van balKonzept helpen nu om dit braakliggende land geschikt te maken voor bebouwing: De ontwerpen van Rephorm zijn geen vreemde voorwerpen die op de een of andere manier ergens vastgeschroefd moeten worden, maar juist door hun ontwerp in hun leefomgeving passen.

De ruimtes die tot nu toe niet optimaal gebruikt konden worden worden kunnen nu door zinvolle accessoires, die een individuele stedelijke natuurbeleving en woonruimte-uitbreidingen creëren  mogelijk gemaakt.

Over het product Balkonzept:

Een balkon staat met een paar stoelen en een kleine tafel snel vol. Om ruimte te besparen heeft Michael Hilgers van Rephorm het “Balkonzept” ontworpen. Een tafel/dienblad die u eenvoudig aan de balkonreling ophangt. Ideaal om met uw laptop aan te zitten werken of versnaperingen op te plaatsen. En om uw balkon nog vrolijker te maken kunt er nog bloemen in zetten ook. Heeft u wat te vieren? Vul uw balKonzept  met ijs en een fles champagne, bier of witte wijn :).

Balkonzept: Made in Germany.

 

Lees meer