• Lorem ipsum

Eettafel

Er is niets gezelliger dan met je familie of een groep vrienden lang tafelen aan een eettafel. Wil je een eettafel kopen, dan ben je bij Garden & Interiors aan het juiste adres. Garden & Interiors heeft een ruim assortiment van ruim 350 producten in diver

Toon:
Geen producten gevonden...
Eettafel

Eettafel kopen

De eettafel wordt niet alleen gebruikt om aan te tafelen maar wordt voor talloze activiteiten gebruikt. Bijvoorbeeld bij het spelen van een bordspel, knutselen met de kinderen of om uitgebreid de krant te lezen. En wat dacht je van de eetkamer als werkplek voor het studeren of thuiswerken? Garden & Interiors heeft een ruim assortiment eettafels in diverse stijlen, materialen en maten. Daarnaast kun je ook bij Garden & Interiors terecht voor tuintafels waarmee je urenlang kunt genieten van de warme zomeravonden.

Je kan kiezen voor een grote landelijke houten model of voor een moderne variant van glas. De meeste modellen zijn rechthoekig, maar tegenwoordig zijn ronde of ovale eettafels niet meer weg te denken. Maak de ruimte helemaal af met mooie eetkamerstoelen in combinatie met een eetkamerbank. Als extra toevoeging kun je altijd gebruik maken van vrolijke zitkussens.

Waar let je op bij het kopen van een eettafel? 

  1.  Afmeting van eetkamer, eetmeubelen en het aantal personen
  2.  De vorm van de eettafel in jouw ruimte
  3.  Uitschuifbare/verlengbare modellen
  4.  De hoogte van het meubel
  5.  Eventuele verzorging en onderhoud van het product

Uitschuifbare eettafels

Wil je een eettafel kopen die je kunt verstellen? Snel extra ruimte creëren bij onverwachts bezoek doe je met een uitschuifbare variant. Een uitschuifbare modellen zijn verkrijgbaar met uitschuif mogelijkheid of met een opzetstuk. Bij een variant met uitschuif mogelijkheden is het verlengstuk verwerkt in het tafelblad. In dit geval kun je de poten uitschuiven  waardoor het verlengstuk (in het midden of aan de zijkant) zichtbaar wordt. In de meeste gevallen wordt het verlengstuk naadloos verwerkt in het tafelblad waardoor je de uitschuif mechanisme niet kunt zien. Ook zijn er modellen verkrijgbaar met losse opzetstukken. Dit houdt in dat je aan de kopse kanten een extra stuk tafelblad kunt bevestigen. Let er hierbij wel op dat je deze opzetstukken dus apart moet opbergen.